Haberler

    İkinci Anadolu Kardeşlik Festivali Nürnberg'i Buluşturdu

    ALMANYA'nın Nürnberg kenti 4 gün boyunca Anadolu'yu yaşadı.

    ALMANYA'nın Nürnberg kenti 4 gün boyunca Anadolu'yu yaşadı. İGMG Kuzey Bavyera teşkilatının havaalanındaki Event Palace salonu ve dış mekanında gerçekleştirdiği etkinlik Kuran ve İstiklal Marşı ile açıldı. Resmi açılışına Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül'ün de katıldığı etkinlikte İGMG Kuzey Bavyera Başkanı İsmail Satır, MÜSİAD Nürnberg Başkanı Emin Bayram,  UETD Nürnberg Başkanı Yılmaz Deliduman, Din Hizmetleri Ataşe Vekili Cevdet Akan birer konuşma yaptı. Konuşmacılar vatandaşlarımızı bir araya getiren ve kardeşlik duygularını canlandıran bu tarz etkinliklerin önemine vurgu yaptı.

    NİHAT HATİPOĞLU KONFERANS VERDİ

    Sergiler, oyun parkları, satış ve yiyecek stantları, tatlı ve pastaların yanı sıra kuzu çevirmenin bulunduğu dış mekan da dolup taştı. Başkonsolos Kül, tüm stantları gezerek katılımcılarla sohbet etti. Aralarında Nihat Hatipoğlu'nun da bulunduğu birçok ilahiyatçı konferanslar verdi. Anadolu Kardeşlik Fuarı'nın güvenliğini ise havaalanı polisi sağladı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Nihat Hatipoğlu Kuran-ı Kerim Emin Bayram Bavyera Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title