Haberler

İbrahim Tatlıses İsyan Etti

Güncelleme:

Tatlıses, 'Urfalıyam Ezelden' dizisinin yayından kaldırılmasına sinirlendi. İmparator, takipçilerini Kanal D CEO'su İrfan Şahin'i protesto etmeye davet etti.

Twitter'ı etkin kullanan ünlülerden İbrahim Tatlıses, 'Urfalıyam Ezelden' dizisinin yayından kaldırılmasına sinirlendi. Tatlıses, takipçerini Kanal D CEO'su İrfan Şahin'i protesto etmeye davet etti.

PROTESTOYA ÇAĞIRDI

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 'Benim Adım Gültepe' dizisinden sonra 'Urfalıyam Ezelden' dizisinin de yayından kaldırılmasına çok sinirlendi. Twitter'dan takipçilerine seslenen ünlü türkücü, Kanal D'nin CEO'su İrfan Şahin'i protestoya çağırdı.

TATLISES ŞU MESAJLARI PAYLAŞTI:

"Herkesi irfan Şahin'i protesto ya davet ediyorum. Bizi abandone ettiler bu egolarını tatmin edemeyen yöneticiler.! Yuh. Şiir gibi yazılmış bir hikaye 'Urfalıyam Ezelden. Memleketimdir diye feryat etmiyorum. Ayrıca 'Benim Adım Gültepe'nin de arkasında durdum! E?? 'Urfalıyam Ezelden'in kadrosu bela, herkes bela oynamış. İçindeki dramı türküleri ben 'Urfalıyam' benim aklıma bile gelmedi böyle bir iş!"

Öte yandan, İbrahim Tatlıses, Sabah saatlerinde yazdığı '10 Kasım' mesajıyla da sosyal medyada tepki çekmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Urfalıyam Ezelden İbrahim Tatlıses İrfan Şahin Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

erhanMobil-ANDROID:

ibo otur oturdugun yerde..sanane dizi kaldirilmissa.Esra Erolla izdivaca bak..belki gene evlenirsen he

18
1
yanıtYanıtla
bırak bu işleri:

ibo sen bittin artık. zincirli kuyu mezarlığından güzel bir yer yaptır.

12
5
yanıtYanıtla
antiakapekaka:

yazık evet. evde kadınlar gibi dizi izlemeye başlamış!

11
6
yanıtYanıtla
gayserili nazım:

İMPARATORSUN GERİSİ TEFERUAT. İLK SEVDİĞİM KIZI HATIRLIYORUM. SENİN ŞARKILARINLA. . . '' gülüm seni koparmışlar, hoyrat ele fırlatmışlar, adına türkü yazmışlar, hesabım var, gece çöker halim yaman, resmin gözyaşımda duman, . . . . gülüm dünya yine güzel. . . . ölmez sağ kalırsam eğer hesabım varrrrr''

6
9
yanıtYanıtla
Berkant:

Halil Sezai''yi geçti adam her şeye isyan ediyor.

11
3
yanıtYanıtla
MALIK MALIKYAN:

İBO SENDE PARA ÇOKTUR. DİZİYİ SEN ÇEKMEYE DEVAM ET BE YA.

13
1
yanıtYanıtla
ceyhanli:

sen bence gunlere katil haniminla beraber en iyisi orda kanal dyi protesto edersiniz

8
3
yanıtYanıtla
aslan aslanbeyMobil-ANDROID:

yazik oldu guzel bir dizi keske devam edilse

5
6
yanıtYanıtla
BuneSow:

Kürdüm ama hergün bu adam olamamis sahisi haberlerde görmekten nefret ediyorum saygilar.

10
1
yanıtYanıtla
KenanmobilWeb@haberler.com:

Bunda akıl yoktu, hepten sıyırdı vidaları :

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title