Haberler

İbrahim Tatlıses'e Benzerliği İle Dikkat Çeken İnşaat İşçisi, Canlı Yayında Söylediği Şarkılarla Hayran Bıraktı

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses'e benzeyen ve sosyal medyada kısa sürede gündem olan inşaat işçisi, Habertürk'ün canlı yayına katıldı. Türkmen işçi Müştak Avcı, sesiyle ve söylediği şarkılarla kendine hayran bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde Haluk Levent'in gündeme getirdiği sosyal medyada paylaşım rekorları kıran ve İbrahim Tatlıses'e benzerliği ile dikkat çeken Türkmen inşaat işçisi Müştak Avcı, Habertürk'ün canlı yayına katıldı. Programda İbrahim Tatlıses imajıyla çıkan Müştak Avcı, imparatora hayranlığını dile getirdi.

SES YARIŞMALARINDA ŞANS BULAMADIĞINI DİLE GETİRDİ

Türkiye'de oturum izni olmak istediğini söyleyen Müştak Avcı, ses yarışmalarına birçok kez katıldığını ancak şans bulamadığını dile getirdi.

İbrahim Tatlıses'e Benzerliği İle Dikkat Çeken İnşaat İşçisi, Canlı Yayında Söylediği Şarkılarla Hayran Bıraktı

"İBRAHİM TATLISES'İN TAHTINA OTURMAK HADDİM DEĞİL"

Mütevazılığı ile de dikkat çeken Avcı, "İbrahim Tatlıses'in tahtına oturmak mı istiyorsun?" sorusuna "O, o kadar kolay değil, ben onun sesiyle büyüdüm, haddim olamaz " cevabını verdi.

İbrahim Tatlıses'e Benzerliği İle Dikkat Çeken İnşaat İşçisi, Canlı Yayında Söylediği Şarkılarla Hayran Bıraktı

TATLISES'İ TATLISES YAPAN TÜRKÜYÜ SESLENDİRDİ

Program sunucusunun İbrahim Tatlıses'eözlemin çok fazla olduğu ve onun parçalarına istek geldiğini söylemesi üzerine, Avcı "Ayağımda Kundura" şarkısını seslendirdi.

İbrahim Tatlıses'e Benzerliği İle Dikkat Çeken İnşaat İşçisi, Canlı Yayında Söylediği Şarkılarla Hayran Bıraktı

YETENEĞİYLE BÜYÜLEDİ

Türkmen yarışmacı seslendirdiği efsane şarkılarla da program sunucularını ve ekran başındakileri yeteneğiyle büyüledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (117)

İbay:

Bu ülke ibrahim Tatlıses den kurtulana kadar ne çekti bide bunu çıkarmayın başımıza

34
13
yanıtYanıtla
Mesut:

yavrum yorumunu like ettim

yanıt1
yanıt7
DONDURMACI NURÎ:

Îbram Abinin şeker kamışını yiyip sonrada nankörlük ediyorsunuz ama. Evli kadınlar dahil, sanat ve sosyete dünyası onun için kuyruğa girdi bir zamanlar.

yanıt2
yanıt4
LAKSATİF ETKİ:

bir ibo başımıza bela zaten istemez yenisini

15
15
yanıtYanıtla
Nergis:

Sesi çok güzel ,gerçek ses budur.

27
0
yanıtYanıtla
erdii:

savaştan kaç gel burada türkü söyle iyimiş

8
19
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Karakteri benzemez inşallah bunlara

21
2
yanıtYanıtla
isim:

ahlaklı ibrahim tatlısese ihtiyacımız var

17
2
yanıtYanıtla
deniz:

sen kimsin İBOYA laf söyleyecek

yanıt1
yanıt9
adsız:

burada yorumda bahsedilen onun duruşu onun sesine benzeyen onun türünde şarkı okuyan birinden bahsediliyor. zamanında yeni nez kızı aranması gibi.

yanıt1
yanıt0
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title