Haberler

İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor Maçından Sonra Çok Sinirlendi

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, "Benim yıllar önce tövbe edip bıraktığım mesleğim vardı, sanırım o günlere geri dönmem gerekiyor. Biz bu ligde figüran değiliz." dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldıkları mücadelenin ardından A Spor'a olay açıklamalar yaptı. Hacıosmanoğlu şunları söyledi:

"HAKEMİ ORADAN KİM ÇIKARTACAK?"

"Hakemlere sanki özel görev verilmiş, 'Trabzon oynarken durdurun' diye. Şunu konuşşanıza ya, Galatasaray maçında hangi güçle, federasyon içinde başlayan hangi abileri, hocayı kurtarmak için operasyon yaptı. Süleyman Abay'ı Trabzonspor maçına kim verdi? Eğer Galatasaray'a yenilmeseydi Trabzon, o havayla neler olurdu. Bu şehir bu kadar basit bir şehir mi? Hakkını yiyip çıkabilir misin yani? Bizi hangi yollara sevk etmek istiyorlar. Bugün eşim çok ağır bir operasyon geçirdi, maçlara gidemiyorum. Bu şehrin kaderiyle oynamak kimsenin hakkı değil. Federasyon Başkanı'nı arıyorum cevap vermiyor. Kuddusi Müftüoğlu'nu arıyorum cevap vermiyor. O hakemi bakalım oradan kim çıkartacak?"

"KİMİN ÜZERİNE OYUN OYNUYORSUNUZ YA?"

"Sen Galatasaray'a beni yendireceksin, sonra Galatasaray elle gol atacak, müsaade edeceksin. Sonra biz Trabzon'da sorun varı konuşacağız. Son dakikada olan penaltı değil sadece, pozisyonlara bakın ya. Farklı bir oyun oynanıyorsa, biz de nasıl oyun oynayacağımızı göreceğiz. Kimin üzerine oyun oynuyorsunuz ya? Tiyatronun aktörleri belliyse, o zaman bizi figüran olarak bu ligde tutmayın. Bizi gönderin 2. lige. Böyle bir Allah'sızlık olmaz ki ya! Bundan sonra neler olacağını Türkiye Cumhuriyeti görecek.

"YILLAR ÖNCE TÖVBE EDİP BIRAKTIĞIM MESLEĞİM VARDI..."

Millet polis arabalarını yaktı, statları yaktı. Biz masum duruyoruz diye önüne gelen tokatı gidecek ha? Dünyanın önemli insanlarının yetiştiği bir şehir burası. Bu akşam milat olacak. Herkes görecek. Trabzonspor sevdalılar müsterih olsun, daha bizim çekeceğimiz bir şey kalmadı. Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez. Benim yıllar önce tövbe edip bıraktığım mesleğim vardı, sanırım o günlere geri dönmem gerekiyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Gaziantepspor Galatasaray Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (29)

Misafir Trabzon:

Sen Trabzonspora yakışmıyorsun lan. . . . Kabadayı mısın be herif?

8
5
yanıtYanıtla
EREN:

hadi ordan eski günlere dönecekmiş. . vizyonsuz adam. .

6
6
yanıtYanıtla
......:

Yıllar önce Hamsi mi avlıyordun paşkan hamsi sana yaramamış belli PAŞKAN

6
5
yanıtYanıtla
gazeteci:

Trabzona yakışmayan bir başkan. . . Akşamki maçta trabzonun attığı iki golde ofsayt. .

4
6
yanıtYanıtla
Trabzon:

Alcakca bir konusma

4
5
yanıtYanıtla
öztürk:

fenerin ahını aldınız artık iflah olmazsınız

6
3
yanıtYanıtla
.....:

Kac defa dedim bu adama ot vermeyinnnnnnmm

8
1
yanıtYanıtla
...:

NEYMİŞ BUNUN MESLEĞİ, MARANGOZ MUYMUŞ BU MORGÖZ???

6
3
yanıtYanıtla
öztürk:

yürüüü. . .

4
4
yanıtYanıtla
bırak bu işi Hacı:

Hacıosmanoğlu, penaltınız verilmedi ama, Gaziantep in net penaltısınıda hakem vermedi. . .

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title