Haberler

İbo Show'da Cem Yılmaz ve Zafer Algöz, Yıldız Tilbe'nin şarkısını yorumladı! İbrahim Tatlıses'in sözleri olay oldu

Güncelleme:

Zafer Algöz ve Cem Yılmaz İbo Show'da Yıldız Tilbe şarkısı okudu. Bir süredir Tilbe ile arasının açık olduğu iddia edilen İbrahim Tatlıses açıklamasıyla şaşırttı. Tatlıses, Yıldız Tilbe için "Severiz. Deli-meli ama olsun, o bizim canımız" diye konuştu.

İbo Show'a Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur konuk oldu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, A.R.O.G filminin setinde sürekli 'Kop Gel Günahlarından' şarkısını dinlediklerini söyledi. Yılmaz, daha sonra da stüdyoda Zafer Algöz ile 'Kop Gel Günahlarından' isimli şarkıyı okudu.

Zafer Algöz ve Cem Yılmaz'ın şarkıyı okumasından sonra İbrahim Tatlıses, "Bu şarkı Yıldız Tilbe'nin. Güzel bir şarkı" dedi.

"O BİZİM CANIMIZ"

Tatlıses açıklamasının devamında Yıldız Tilbe'nin 'Kop gel günahlarından' şarkısı için "Yıldız'a 'okuyabilir miyim?' dedim. 'Oku!' dedi. Sonra şarkı yeniden patladı. Yıldız da yazmış. Severiz. Deli-meli ama olsun, o bizim canımız" diye konuştu.

İBO SHOW'A MI ÇIKIYOR?

Tatlıses'in bu sözleri sonrası Yıldız Tilbe'nin ne diyeceği merak edilirken yıllardır birbirleri hakkında yorum yapmayan ikilinin yine aynı programda bir araya gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

YILLAR ÖNCE KÜSMÜŞLERDİ

Yıllar önce İbo Show'a konuk olan Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses arasında canlı yayında büyük bir kavga yaşanmıştı. Programda Tatlıses, "Abi beni dövüyorlar, gel beni kurtar, dedin, ben de geldim seni o p.......lerin elinden aldım" demiş, Yıldız Tilbe de bu ifadelere sert çıkmıştı. Olay sonrası Yıldız Tilbe, stüdyoyu terk etmişti.

YILDIZ TİLBE, İBO'YU AFFETİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Yıllar önce yaşanan bu kavga ile ilgili Yıldız Tilbe, 2016 yılında açıklamalarda bulunmuştu. Yıldız Tilbe, İbrahim Tatlıses'i affettiğini belirterek şunları söylemişti:

"Hiç kimseyle dargınlığım yok! Hiç kimseyle dargınlığı sürdürmeye değmez. Hayat o kadar uzun değil. Eğer ölümsüz olsaydım kimseyle konuşmazdım. Herkes kendi bayrağını taşıyor. Onun gibi bir ses daha gelir mi? Herkesten bir tane var."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Yıldız Tilbe Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (19)

Ne iboymuş:

artık her girdiğimizde bir ibo show reklamı görmekten kına geldi. Bu eski mafya bozutunsu sözde sanatcıyı sizden başka haber yapan yok.

37
15
yanıtYanıtla
onur:

bunu izleyen izleten de sorun

7
6
yanıtYanıtla
Mehmet YILDIZ:

Cem yılmaz adam mıdır? Değildir

6
7
yanıtYanıtla
ADam:

Peki sen adam mısın MEHMET YILDIZ ?

yanıt12
yanıt5
GÖRGÜSÜZ CEM CETEKİN KOLUNU SIYIRSAYDIN BARİ pah:

eee hiç ali koçu kolunda ki saati kameraya sokarak foto çektirirken gördünüz mü? görmezsiniz neden ali koç burjuva. . . cem peki heh işte bu adamlar tam sonradan görme. .

7
5
yanıtYanıtla
kayserili ülkü:

ali koç''un ailesi gibi aileler Türkiye''yi sömürdüler, sömürüyorlar. Cem Yılmaz''ı Türkiye''yi sömürürken gördün mü? Heh?

yanıt1
yanıt3
hak:

Ali koç nasıl sömürmüş. Şirketlerinde çalışanlara haklarını mı vermiyor. Hırsızlık, hukuksuzluk mu yapıyorlar? Vergi mi vermiyorlar.

yanıt3
yanıt0
kayserili ülkü:

sosyetik, jet set denilen aileler bu ülkenin kaymağını yediler. doğu, güneydoğu yöreleri ve halkı kenara itildi yıllarca, o bölgeler geliştirilmedi, resmen teröre itildiler. tüm deniz kenarlarına yunanistan''dan getirilenler yerleştirildi. kim onlar? sabetayistler! sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde oralara değer veriliyor artık!!!!

yanıt0
yanıt3
MİSAFİR:

HERKESTEN BİR TANE VARR

9
1
yanıtYanıtla
Fani:

Karaktersize bak deli meli diyo

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title