Haberler

İbb Başkanlık Kupası'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Başkanlık Kupası'nın bu yıl 34'üncüsü düzenlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Başkanlık Kupası'nın bu yıl 34'üncüsü düzenlendi. Kupa bu yıl İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı'nın oldu.

Başkanlık Kupası'nda şampiyonluk maçı öncesi Rüştü Reçber'li şöhretler karması Tugay Kerimoğlu'lu şöhretler karması ile İBB Bayrampaşa Stadında karşı karşıya geldi.

Tugay Kerimoğlu, Pascal Nouma, Kerem İnan, Bayram Bektaş, Ali Cansun, Cihan Haspolatlı, Evren Turan, Fazlı Ulusal'dan oluşan şöhretler karması ile Rüştü Reçber, Ümit Karan, Murat Erdoğan, Orkun Uşaklı, Volkan Arslan, Papen Mustafa, Erkan Engin, Faruk Atalay'dan oluşan şöhretler karmasıyla karşı karşıya geldi. Mücadelede Rüştü'nün takımı 7-5'lik skorla Tugay'ın takımını mağlup etti.

34. KUPA İBB MEZARLIKLAR DAİRE BAŞKANLIĞI'NIN

34. Başkanlık Kupası finalinde İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı ile Spor A.Ş. karşı karşıya geldi. Final mücadelesinde Spor AŞ'yi 3-1 yenen İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı kupanın sahibi oldu.

ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

2 bini aşkın sporcunun katıldığı 34. İBB Başkanlık Kupası'nda futbolun yanı sıra voleybol, masa tenisi, yüzme ve bu yıl ilk kez düzenlenen dragon kano yarışlarında dereceye girenler ödüllerini aldı. Düzenlenen ödül töreni ile sporcular ödüllerini İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş, İBB Mezarlıklar Daire Başkanı Adem Avcı, İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep, İBB Meclis Üyesi ve Spor Komisyonu Başkanı Önder Benzeş, İBB İşletmeler Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, İBB Güvenlik Müdürü Ahmet Tarhan, İBB İnsan Kaynakları Müdürü Hüseyin Yılmaz ve Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar'ın elinden aldılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tugay Kerimoğlu Rüştü Reçber Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title