Haberler

Huzur Sokağı'nda Büyük Şüphe!

Güncelleme:

Huzur Sokağı'nın yeni bölümünde Feyza, Bilal'in kendisine olan sevgisinden şüphe duymaya başlıyor.

Cuma akşamı izleyicinin tercihi yine Huzur Sokağı ve Kim Milyoner Olmak İster!

15 Şubat Cuma akşamı heyecanlı ve duygusal sahnelerle dolu bir bölümle atv ekranlarında olan Huzur Sokağı, yine izleyicinin ilk tercihi oldu.

Başrollerini Selin Demiratar, Kutsi, Yeşim Salkım, Hakan Eratik, Güven Hokna, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu'nun paylaştığı dizinin 15 Şubat Cuma akşamı yayınlanan 22. bölümü; AB Sosyal Statü'de ise 8,14 izlenme oranı ve 20,7 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Hemen ardından yine atv'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması da AB Sosyal Statü'de 7,16 izlenme oranı ve 22,96 izlenme payına ulaşarak 100 program arasında ikinci oldu.

Huzur Sokağı'nın dün akşamki bölümünde Emre'nin gerçek yüzünü bilen Bilal, Şükran'ı evlilikten vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştı. Bilal'in Şükran'a olan yakın ilgisinden rahatsız olan Feyza, Bilal'in kendisine olan sevgisinden şüphe duymaya başladı.

Kaynak: Star / Magazin

Selin Demiratar Yeşim Salkım Kutsi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title