Haberler

Korkunç kazada sürücü, hurdaya dönen otomobilden hafif yaralı çıkarıldı

Güncelleme:

Manisa'nın Soma ilçesinde otomobilin kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, sürücü hurdaya dönen araçtan hafif yaralı olarak kurtuldu.

Manisa'nın Soma ilçesinde bir otomobil, kamyona çarptıktan sonra hurdaya döndü. Adeta preslenen araçtan hafif şekilde yaralanarak çıkarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı.

KORKUNÇ KAZADAN SÜRÜCÜNÜN HAFİF YARALI ÇIKMASI HERKESİ SEVİNDİRDİ

Kaza, otoyolun Yırca Mahallesi mevkinde meydana geldi. F.S. yönetimindeki 17 GA 480 plakalı otomobil, 45 ACG 030 plakalı yol kenarındaki sulama kamyonuna çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan otomobil sürücüsü F.S. 112 Sağlık görevlilerince hastaneye kaldırıldı. Hurdaya dönen araçtan sürücü F.S. hafif yaralı olarak kurtarılırken, kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Hurdaya dönen otomobilden sağ kurtuldu

Hurdaya dönen otomobilden sağ kurtuldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Soma Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

sivri:

araba suzuki swift demekki sağlam arabaymış. . .

4
3
yanıtYanıtla
SAĞLAMMI:

NE SAĞLAMI BE ÜSTÜNE YOĞURT DÖKSEN CACIKTAN FARKI KALMAZ

yanıt5
yanıt0
adımız:

Adam kaçla gidiyormuş acaba, bu nasıl böyle olmuş yeni bir araca benziyor. geçmiş olsun

4
1
yanıtYanıtla
swift severler derneği başkanı:

swift iyi arabadır, sürücüsü sağ salim kurtulmuş şükürler olsun.

3
1
yanıtYanıtla
ÖYLE DEME!:

suzuki swift sağlam değil diyorsun da bu araç neye çarpmışta bu hale gelmiş hiç düşündün mü? başka araç aynı şekilde kaza yapsa acaba sürücü bu kadar ucuz kurtulabilir mi sence?aracın hızı ne hepsini hesaba katıp da konuşmak gerek.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title