Haberler

Hülya Avşar, Film Afişi İçin Çıplak Poz Verdi

Güncelleme:

Hülya Avşar, senaryosu ve yönetmenliğini üstlendiği Selfie filminin afişi için çıplak poz verdi.

Hülya Avşar, senaryosunu kaleme aldığı yönettiği ve tek başına rol aldığı Selfie filminin afişi için çırılçıplak soyundu.

Avşar'ın tek başına rol aldığı Selfie isimli filmi, 27 Nisan'da vizyona girecek.

FOTOĞRAFI INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Avşar kızı film afişi için cürretkarca verdiği pozu Instagram hesabından "Sinemalarda" notuyla paylaştı.

Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

İşte Hülya Avşar'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hülya Avşar Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (96)

SELİM SESLİ:

Dünya hayatına razi olmuş , sanki Ahiret Hayatı, Hesab Günü yokmuş gibi yaşıyorsunuz. Sorsalar müslümanmısınız müslümanız dersiniz fakat kameralar karşısına geçmekten , eğlencelerden ,daha çok dünya malı edinebilme yarışından namaza , kulluğa zamanınız yok.Sanki edindiğiniz o malları o servetleri kabre götürebileceksiniz.Ömrünüzün sonuna kadar hıristiyanlar gibi yaşayıp, öldükten sonra da cenaze namazıyla,dualarla kurtulaçağınızı zannediyorsunuz.

26
2
yanıtYanıtla
YAVUZ:

Mükemmel bir yorum olmuş. Söylenecek başka bişey yok sanırım.

yanıt1
yanıt0
Sema:

Ey mümünler karşınızdaki şeytana hizmet etmektedir rabim sizi nefsinizi ölçmektedir rabim sizi mümünler olarak yarattı peygamber efendimiz ağlardı siz ümmet için ağlardı ya onları cehennem yakarsa merak edip ağlardı biz gerçek ümetsek peygamber efendimizi ağlatmayalım şeytanın bacağını kıralımki yuvanız yıkılmasın evlatlarınızın ırzlarına kıyılmasın bizim adımı allah koydu bir müslüman iki mümün üç ümmet dürt kol adımız şanımız işte bayrağı mız islam ve şehitler kanımız canımız allaha seçtik nefsimizi ittik rabimize açtık peygamber efendimize ümmet olarak dünecez tepki verin bu yapılan hayasızlığa

19
7
yanıtYanıtla
33:

Allah , Allah , Allah . . . . . . . Hücuuuuuuuum . . Şu yazına dikkat et . . . . Allah , özel isimdir . Küçük harfle yazılmaz . mümün değil mümin .

yanıt5
yanıt0
Adınızı Yazın:

bu saaten sonra ne yapacan otur evinde örtül namaz kıl hayır yap ölüm var ölüm para

17
3
yanıtYanıtla
MARDİNLİ:

SELAM HÜLYA HANIM MUHTEŞEMSİNİZ SAYGILAR

3
15
yanıtYanıtla
sema:

ey mümünler haya kalkarsa kıyamet yakındır ey mümünler rabimiz çoook değerli kıldı bizleri şeytan ne diyor rabim ben mümünleri senin yulundan alacam kimisine şehvetle kimisini malla kimisini seni inkar etmekle kimisini zalim etmekle kimisini cinsiyet deyiştirmekle kimisini işkiyle kimisini kibirle kimisini lamazdan kurandan zekatı vermekten kimisini çıplaklıkla kimisini büyüye saptırmakla kollarını azdıracağım ve ahireti ölümü sana hesap gününü onuturacağım allahta sana oyanlar senle haşrulacaklar ebedi azabımla cehennemde kalacaklar orası ne kötü yerdir ne kaçak yeri var ne dayanacak göcü var

14
4
yanıtYanıtla
33:

Allah''ta şeytana , yürü lan şeytan , sen kim oluyorsun da benimle iddiaya girişiyorsun !. . Dememiş mi ?

yanıt1
yanıt1
33:

DR , kardeşim , bunlar '''' itaat et rahat et'''' modundalar . Karıştırma , kurcalama . .

yanıt2
yanıt0
33:

ÜMRANİYELİ. . . Allah , '''' sadist '''' midir ki sana dert versin . Bir cümle kuruyorsunuz sonunun nereye varacağını bilmiyorsunuz !

yanıt1
yanıt0
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title