Haberler

    Hobbit 3 Vizyona Girmeden İnternete Düştü!

    Merakla beklenen Hobbit serisinin son halkası şimdiden internete düştü bile.

    Emre Çetinkaya - -

    Günümüzde korsancılık gerçekten oldukça ilerledi. Tabii ki bunda kayıt cihazlarının küçülmesi ve teknolojinin gelişmesinin katkısı da oldukça büyük. Yaz aylarda Cehennem Melekleri 3 ve geçtiğimiz günlerde Sony'nin bazı filmleri henüz vizyona girmeden internete düşmüş ve bu, yapımcılara büyük paralara mal olmuştu. Şimdi ise aylardır merakla beklenen Hobbit serisinin son halkası olan Hobbit 3 - Beş Ordular Savaşı, vizyona girmesine kısa bir süre kalmışken internete düştü.


    Film, 17 Aralık Çarşamba günü resmi olarak vizyondaki yerini almış olacak. Ancak son günlerde filmin torrent sitelerine düştüğü görüldü. Şu an ise birçok internet sitesinin filmi yayınladığı görülüyor. Filmin internete düşen görüntülerinin sinema çekimi olduğu görülüyor. Muhtemelen birileri, filmin yurt dışındaki gösteriminde filmi kaydetti ve internette yayınladı.


    Bu durumun filmin gişe rakamlarına etki edip etmeyeceğini göreceğiz. Peki siz film izleyenlerden misiniz?




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Cehennem Melekleri 3 Emre Çetinkaya Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (1)

    Bir kurdMobil-IOS:

    Bence bu filmin internete düşmüş olması film severleri etkilemez çünkü bu tür bilim kurgu filmleri capcanlı görmek gerekiyor sinamada yoksa olağan üstü efektlere yazık olacak ve filmden zevk alamazsınız, ben dün filmi izledim ve bence bu serinin en iyi filmi idi! Görmeye değer kesinlikle

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title