Haberler

Eve giren hırsız, bir mahalleden 2'si mutasyonlu olmak üzere 11 kişiye korona bulaştırdı

Güncelleme:

Gaziantep'te bir süre önce hırsızlık olayının meydana geldiği mahallede, şikayetlerin artması üzerine yapılan test sonucunda 2'si mutasyonlu olmak üzere 11 kişide koronavirüs tespit edildi. Mahalle karantinaya alınırken, hırsız hem adalet hem de sağlık için aranıyor.

Nizip İlçesinde bulunan Samandöken Mahallesi'nde bir süre önce bir evde hırsızlık meydana geldi. Hırsızlık olayının ardından bir kaç kez ev sahiplerinin ihtiyaçlarını sormak için ziyaret eden mahalle muhtarı Bülent Canpolat, bir süre sonra ise hırsızlık olayının mağduru ev sahiplerinden birini hastanede gördü.

11 KİŞİDE KORONA TESPİT EDİLDİ

Gördüğü şahsın koronavirüs testi yapıldığını öğrenen Muhtar Canpolat, bir süre sonra kendisinde ve mahallelide artan şikayetler üzerine, İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerini arayarak, yardım istedi. Ekipler, mahallenin yarısından fazlasına koronavirüs testi yaptı. Test sonuçlarında ise 2 kişide mutasyonlu olmak üzere toplam 11 kişide koronavirüs tespit edildi.

HIRSIZI BELİRLEMEK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Hırsızlık olayının ardından jandarmanın peşine düştüğü hırsızın bulunması, mahallede artan vakaların üzerine daha da büyük önem taşımaya başladı. Sağlık ekipleri de hırsızın kimliğinin belirlenebilmesi ve koronavirüs testi yapılabilmesi için jandarmadan gelecek haberi bekliyor.

Eve giren hırsız, bir mahalleden 2'si mutasyonlu olmak üzere 11 kişiye korona bulaştırdı

MAHALLE KARANTİNADA

Alınan test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine mahallede Nizip İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından 19.02.2021-04.03.2021 tarihleri arasında karantina uygulanması kararı alındı. 14 gün sürecek karantina nedeniyle bölgeye giden jandarma ekipleri mahallede gereken prosedürü uygulamaya başladı. Jandarma ekipleri, korona virüs bulunanların yaşadığı evlere karantina uyarısının yer aldığı kağıtlar asarken, mahallede devriye atarak test sonuçları pozitif çıkan insanların evlerinden çıkmamalarını istiyor.

Eve giren hırsız, bir mahalleden 2'si mutasyonlu olmak üzere 11 kişiye korona bulaştırdı

GİRİŞ-ÇIKIŞLAR TOPRAK İLE KAPATILDI

Ekipler mahalle giriş ve çıkışlarına şerit çekerken araç girişinin önlenmesi için yola toprak döküldü. mahalle girişinde bekleyen jandarma ekipleri tarafından mahalleye kimsenin girmesine izin verilmezken, kimsenin de dışarıya çıkmasına müsaade edilmiyor.

Öte yandan mahalledeki camiden ise çıkan koronavirüs vakaları ile ilgili anonslar yapılarak, maske, sosyal mesafe ve hijyen gibi kurullara riayet edilmesi konusunda uyarılarda bulunuluyor.

Eve giren hırsız, bir mahalleden 2'si mutasyonlu olmak üzere 11 kişiye korona bulaştırdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Jandarma Nizip Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Kağan:

Hırsızın parmağını kesmedikçe adalet olur mu?

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title