Haberler

Dul Maaşı İçin Ölmüş Annelerinin Cesedini Mumyaladılar

Güncelleme:

Hindistan'da beş erkek ve bir kadın, vefat eden annelerinin dul maaşından faydalanmak için kimyasal maddelerle bedenini mumyalayıp parmak izi ile parasını almaya devam etti.

Hindistan'da beş erkek ve bir kadın, 70 yaşında ölen annelerinin dul maaşından faydalanmak için ölü bedenini çeşitli kimyasal maddelerle kaplayarak çürümesine engel oldu.

10 YIL ÖNCE ÖLEN ANNELERİNİN PARMAK İZİNİ KULLANDILAR

Yaklaşık 10 yıl önce ölen kocasının ayda yaklaşık 234 dolarlık maaşı kendisine bağlanan dul kadının parmak izini kullanarak aylığını alan kardeşler, durumdan şüphelenen komşuların yaptığı şikayet üzerine yakalandı.

"KOMADA SANIYORDUK" DEDİLER

Dört aydır ölü olduğu anlaşılan dul kadın okuma yazma bilmemesi nedeniyle parmak izi karşılığında maaşını alıyordu. Polisin yaptığı incelemede, kadının başparmağında mürekkep izlerine rastlandı.

Suçlamaları reddeden ve şu ana kadar annelerinin öldüğünü kimseye haber vermeyen kardeşler, kadının komaya girdiğini düşündüklerini söyleyerek kendilerini savundu.

MUMYALAMIŞLAR

Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradeş eyaletinin Varanasi kentinde yaşanan olay sonrası konuşan polis memuru, "Bedeni korumak için bir takım kimyasal maddelerle mumyaladıkları bulgusuna ulaştık. Yalanlarını ortaya çıkarmak için de doktor çağırdık" şekline konuştu.

Sözlerine devam eden polis şefi Prasad Singh soruşturma tamamlandıktan sonra kardeşlere sahtecilik ve dolandırıcılık suçlamasıyla dava açılacağını ekledi.

Benzer bir olayda da ülkenin doğusundaki Kalküta kentinde bu yılbaşlarında ölen annesinin emekli maaşını almak isteyen bir erkeğin kadının bedenini üç yıl boyunca buzdolabında sakladığı ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Deutsche Welle Türkçe

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

Zafer:

Öküze maymuna tapandan herşey beklenir

23
3
yanıtYanıtla
mine:

Hindistan gittikce vahsi bir ülke haline geldi.

19
1
yanıtYanıtla
Türk Malı:

akp,lilerde öyle yapar artık.

8
12
yanıtYanıtla
bir zamanlar:

akp linin bahçesine topun kaçtı galiba. . .

yanıt3
yanıt1
Hade Ordan:

Bunlar Buddist yani CEHENNEM ehli Heli dünyada yakıyorlar ölmüşken,,,Ama ahiret yurdunda ölüm yok diri diri gezecekler ateşin içinde...çünkü Allaha inanmıyorlar,taşlara ineklere tapıyorlar.

9
4
yanıtYanıtla
BiLMiŞ:

Kadın ölmüş hala hakkını yiyorlar. . . Cennetlik olacak kadın. . .

2
3
yanıtYanıtla
hint fakiri sri:

Kadıncağız sağken parasını yiyip bakmıyorlardı, ölünce bile parasını yemeye devam etmişler.

2
2
yanıtYanıtla
EŞİTLİK:

Her şey daha güzel olacak.

3
1
yanıtYanıtla
KAREDAĞ:

Bu haber inandırıcı değil Hindistan’da vasıflı olarak çalışan biri en fazla 200 dolar alırken bir emekli nasıl olurda 234 dolar alır.Türkiyedeki karşığı 234x4.74=1109 bizim emekliler kadar maaş alacak nerdeyse

2
1
yanıtYanıtla
.:

haber başlığını okuduğumda helal olsun dedim çünkü bu gibiler türkiyeden başka olamaz dedim ama sonra şok oldum meğer türkiyrmizide sollayan ülke çıktı 1. liği kaptırdık

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title