Haberler

Herkesin konuştuğu dövmeli genç de Ayasofya Camii'ndeki ilk namaza katıldı

Güncelleme:

Ayasofya'nın cami olması kararının ardından bir sokak röportajında dövmeleriyle dikkatleri üzerine çeken ve "Cuma namazı kılmaya gideriz" diyen genç de ilk cuma namazı için Ayasofya Camii'nin dışında yerini aldı ve namazını eda etti.

Ayasofya Camii, 86 yıl sonra yeniden cami olarak ibadete açıldı. İlk cuma namazı için vatandaşlar yerlerini alırken onlardan biri de sokak röportajında dikkatleri üzerine çeken dövmeli genç oldu.

"BEN İNANÇLI BİRİYİM"

Söz konusu genç röportajda kendisine Ayasofya'nın tekrar cami olması sorusuna şu şekilde cevap vermişti: "Cuma namazı kılmaya gideriz. Ben inançlı biriyim ama dış görünüşüm nedeniyle çok yargılıyorlar. Artık alıştım bir şey demiyorum. Dini görüşüm var ama siyasi görüşüm yok."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (157)

LAIK TURK:

bi daha kimse bu ülkeye laik cumhuriyet filan demesin. afganistandan ne farkımız var. şunlara bak. taliban militanları gibiler.

14
60
yanıtYanıtla
Recep:

Bence sen doktora görün bi

yanıt14
yanıt3
Filozofça:

Ağzına sağlık. Ama bize Medeniyet yakışmaz. Bilirsiniz islamın tarihi hiristiyanlığa göre 600 sene geç. 600 yıl önce hiristiyanlar bir ortaçağ yaşadı, görüntüler onlarda da bugünkü Türkiye den farklı değildi. İslam bu çağı yeni yeni yaşıyor. Demek istediğim Atatürk Türkiye’ye çağ atlattı ve Türkiye’yi ortaçağı yaşamasan modern medeniyetler seviyesine taşımak istedi. Ancak bizim beyinler buna maalesef henüz hazır değil. Mazur görelim! Ne dersin?

yanıt3
yanıt12
Recep:

Ben çok.sevindim Allah gönlünce versin bu islam.bence dışlamayan ırkçılık etmeyen Allah kabul etsin

yanıt10
yanıt4
Laik olmayan Türk:

Rahatsız mı oldun ? emin ol ben de bütün vücudunu teşhir eden kadınlardan rahatsız oluyorum ama kimseyi eleştirmiyor , şu hâle bak demiyorum. Bırakın insanları kendi hâline artık.

yanıt9
yanıt2
konu amacını aştı:

bakın önce laikliğin anlamını öğrenin. laiklik din ve vicdan hürriyetidir, bu ülkede hristiyan kilisesini açabiliyor ve ibadetini edebiliyor, rahibelerin kıyafetleri, cem evleri kimseyi rahatsız etmiyor ise bir zahmet Allah''ın rızası için giyinenlerden rahatsız olmayın.

yanıt4
yanıt1
Kardeşiz:

*Ey nefsim! Deme: "Zaman değişmiş, asır başkalaşmış,* herkes dünyaya dalmış, hayata perestiş eder. Derd-i maişetle sarhoştur." *Çünki ölüm değişmiyor.* Sözler - 170 Diğer kardeşin belli ki elinden tutulmamış, yazıklar olsun ki boş yere vakitlerimizi geçiriyoruz. ????? ??? ?? ????

yanıt0
yanıt1
Vatandaş:

Sen dinimizi araştır öyle yorum yap, Kafan yerine geldikten sonra

yanıt1
yanıt1
hüseyin:

ha cami haa kilise benim icin fark etmez yikilsada olur . tüm ibadet yerleri yikilsin din denen hastaliktan kurtulmali insan oglu

6
56
yanıtYanıtla
Şûkrû:

Hastasin

yanıt5
yanıt2
Tüm 157 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title