Haberler

Hercai 10. Yeni Bölüm Fragmanı: Reyyan, Miran'a Mı Dönüyor?

Güncelleme:

Hercai 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı hayranları tarafından kısa zamanda 2 milyonun üzerinde izlendi. Hercai 10 bölüm fragmanında Miran, Gönül'ü boşuyor. Fakat bu yaptığı Reyyan'ın geri dönmesini sağlayacak mı? Acı çeken Miran, Reyyan'a kavuşacak mı? İşte Hercai 10. yeni bölüm fragmanı...

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin'in oynadığı Hercai'de bu ikili tarafından canlandırılan Miran ve Reyyan karakterleri, izleyiciler tarafından beğeniyle izlenmeye devam ediliyor. Son bölümde Miran'ın yaptığı teklif sonrasında Reyyan'ın ne diyeceği, Nasuh'un nasıl cevap vereceği merak konusu olmuştu. Hercai yeni bölümde Miran'ın Gönül'den boşandığı sahne dikkatleri çekiyor. Miran, bu yaptığı hareketle Reyyan'a kendini affettirmek istiyor. Fırat'ın "Reyyan görmüyor musun seni çok seviyor?" sözleri sonrasında iki aşığın buluştuğu sahne ve Miran'ın "Buradasın, bana döndün" sözleri merak uyandırıyor. Hercai 10. yeni bölümü 17 Mayıs Cuma günü atv'de...

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hercai son bölümde Reyyan her şeyden uzaklaşmak için kaçıyor ama Miran onu yine buluyor. Fakat Reyyan halen Miran'a güvenmemektedir. Miran'ın ikna çabaları da boşa gider. Reyyan bir kere daha Miran'ı terkeder.

Hercai 9. bölüm finalinde ise Hazar, Reyyan'a yapılanlardan sonra babasına çok kızgındır. Nasuh'un eline verdiği silah ile hepimizi öldür ki bitsin bu acı der. O sırada Miran gelir ve inanılmaz bir teklif yapar. Miran, bütün borçlarını sileceğini, üzerlerindeki hacizi kaldıracağını fakat buna karşılık Reyyan'ı istediğini söyler. Nasuh Şadoğlu buna nasıl cevap verecek?

Reyyan yaşadıklarından uzaklaşabilmek ve doğru kararı verebilmek için Melike'nin köyüne gider ama Miran, Reyyan'ı orada da bulur. İkili bir kere daha hesaplaşırken Miran, Reyyan'ı yeniden kendisine güvenmesi için ikna etmeye çalışmaktadır. Reyyan'ın gidişiyle yıkılan Azat'ın hemen pes etmeye niyeti yoktur. Reyyan'ın söylediklerini kabul edemeyen ve kendi kulaklarımla duymadan inanmam diyen Azat harekete geçer. Diğer yandan düşmanla iş çevirirken babasına yakalanan Yaren'i büyük bir sürpriz beklemektedir. Kızının yaptıklarını öğrenen ve daha fazla sabrı kalmayan Cihan gemileri yakmaya karar verir.

HERCAİ KONUSU VE OYUNCULARI

"İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi"

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, "İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi" mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı paylaşıyor.

HERCAİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

3 Mayıs Cuma akşamı 8. bölümü ile ekrana gelen Hercai dizisi erken sezon finali yapıyor. Hercai 12. bölümü ile 31 mayıs Cuma akşamı unutulmaz bir sezon finali yapacak. Hercai, yeni sezona ise 13. bölüm ile 20 Eylül Cuma akşamı başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title