Haberler

Hentbol Erkek Milli Takımı Elemelere Adana'da Hazırlanıyor

Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçları İçin Adana'da Kampa Giren A Milli Erkek Hentbol Takımı Çalışmalara Başladı.

Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları için Adana'da kampa giren A Milli Erkek Hentbol takımı çalışmalara başladı.

Büyük Sürmeli Oteli'nde, Vali Yardımcısı Abdullah Dölek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Teknik Direktör Secaattin Aydoğ, Milli Takım Menajeri Levent Tanık ve A Milli Takım kaptanı Hüseyin Taşcan'ın katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

Hentbol Milli takımının Adana'da önemli maçlar oynayacağını belirten Vali Yardımcısı Abdullah Dölek, "Milli takımımız 22 sporcu ve teknik heyetle Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarını Adana'da oynayacak. 7 Ocak'ta İsviçre, 10 Ocak'ta Litvanya ve 21 Ocak'ta da İtalya ile yapacağımız zorlu maçlarda tüm Adanalıları Yüreğir Spor Salonu'na bekliyoruz" dedi.

Teknik Direktör Secaattin Aydoğ, şöyle konuştu: "Ocak ayı içerisinde 6 maç yapacağız. Hedefimiz öncelikle grup elemelerinde ilk 2 sırada yer alıp Play Off'a yükselmek, ardından Haziran ayındaki Play Off'a katılmak, devamında ise 2008'de Norveç'te oynanacak finallerde ülkemizi temsil etmektir."

Grup Feleme kamp ve iç saha maç programını Adana'da yapacak olan milli takımımız 3 Ocak'ta İsviçre ile oynayacağı maç için de çalışmalarını çift antrenmanla sürdürecek. Hentbolcülerimiz İsviçre maçı için 2 Ocak'ta Bern'e gidecek.

DESTEK İÇİN PORTAKAL SUYU İÇTİLER

A milli hentbol takımı teknik heyeti ve oyuncuları, Adana'da başlatılan narenciye tüketimi ile ilgili kampanyaya portakal suyu içerek destek verdiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title