Haberler

Hdp ve Dbp'li Kadınlar Adliyeye Sevk Edildi

HAKKARİ (İHA) – Hakkari il merkezi ile Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde gözaltına alınan 9 kadın, adliyeye sevk edildi.

HAKKARİ (İHA) – Hakkari il merkezi ile Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde gözaltına alınan 9 kadın, adliyeye sevk edildi.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin 4 gün önce Hakkari kent merkezi ile Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde değişik adreslere yaptığı eş zamanlı operasyonda HDP'li ve DBP'li 9 kadını gözaltına aldı. Aralarında Yüksekova Belediye Eş Başkanvekili Adile Kozay, DBP PM Üyesi Çimen Alatürk, HDP Hakkari İl Eş Başkanı Evin Konur, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Öztunç, HDP Merkez İlçe Eş Başkanı Emine Armut, Hakkari Belediye Meclis Üyesi Zeynep Kaya, HDP il yöneticileri Ayşe Duran ve Fatma Acar ile Şemdinli Belediye Eş Başkanı Seferi Yılmaz'ın eşi KJA üyesi Pınar Yılmaz'ın bulunduğu 9 kadın, yoğun güvenlik önlemleri arasında adliyeye çıkartıldı.

Gözaltındaki kadınların yakınları ile HDP ve DBP il yöneticilerinin adliye önündeki bekleyişleri devam ederken, yoğun güvenlik önlemi alındı. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Yüksekova Şemdinli Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title