Haberler

HDP'li Vekiller Belediyeyi Ziyaret Etti

Güncelleme:

HDP Batman milletvekilleri Ali Atalan, Saddecet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve bazı STK temsilcileri, Batman Belediyesini ziyaret etti.

HDP'liler Belediyedeydi

Geçen hafta Pazar günü yapılan genel seçimlerde Batman'dan milletvekili seçilen Ali Atalan, Saadet Becerikli ve Ayşe Acar Başaran HDP ve DBP Batman İl Eşbaşkanları ve parti yöneticileri ile birlikte Batman Belediyesini ziyaret etti.


Pazar günü yapılan ve tüm dünyanın da yakından izlediği genel seçimlerde barajı aşıp meclise giren HDP'nin Batman Milletvekilleri Ali Atalan, Saddecet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve dördüncü sıra adayı Hasan Yağız, Batman'da bulunan tüm sivil toplum örgütleri ve kurumlara yönelik gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretleri kapsamında Batman Belediyesi'ni ziyaret etti.

HDP Batman İl Eşbaşkanı Rojda Sürücü, DBP Batman İl Eşbaşkanı Songül Korkmaz , HDP Merkez İlçe Eşbaşkanları Selma Kaya, Abdullah Yıldız ve parti yöneticilerinin eşlik ettiği HDP'li vekilleri Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir ve belediye meclis üyeleri karşıladı.

Belediye başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, HDP'li vekiller seçim süreci boyunca Batman Belediyesi yönetimi ve çalışanlarına verdikleri destek ve gösterdikleri duyarlılık için teşekkür etti.

Batman Belediyesi gibi kentte bulunan tüm kurumlara ve sivil toplum örgütlerine bir teşekkür ziyaretinde bulunacaklarını dile getiren HDP Batman Milletvekilleri Atalan, Becerikli ve Acar Başaran, Batman halkının verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek sonuna kadar çalışacaklarını dile getirdi.

Vekillerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir'de 7 Haziran'da yapılan seçimlerin ve bu seçimlerin ortaya çıkardığı sonuçların tüm halklar için yepyeni bir dönemin başlangıcı ve hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ayşe Acar Başaran Saadet Becerikli Ali Atalan Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title