Haberler

Hazır döner paketleyen iki çalışanın çekip paylaştığı videoya tepki yağıyor

Güncelleme:

Hazır döner paketleyen iki çalışanın maske kullanmadan etlerle oynayarak çektiği video, sosyal medyada infial yarattı.

Sosyal medyada dolaşıma giren bir video, görenleri şaşkına çevirdi. TikTok uygulamasına video çekip yükleyen hazır döner işletmesi çalışan 2 kişinin, müziğe eşlik ederken, maskesiz bir şekilde paketleme yaptığı görüldü.

"REZİLLİK, İĞRENÇLİK" NOTUYLA PAYLAŞTI

Görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan bir kullanıcı, "Bir hazır döner işletmesinde çekilmiş bu videoda dönerlerin paketlere dolum yapıldığı süreçte yaşananlar görünüyor. Rezillik, iğrençlik. En ağır ceza verilmediği sürece bu TikTok rezaletleri bitmez. Bu adamlara ayrı ağır bir ceza, işletmeye de ayrı ağır bir ceza vereceksiniz ki işletme sahibi her türlü işletmesini böyle başıboş adamlara bırakmaya korkacak" ifadelerini kullandı.

TEPKİ TOPLADI

Çok sayıda kullanıcı, paylaşımın altına tepkisini dile getirdi. Bir kullanıcı, "Önlük diye üstüne geçirdiği çöp poşeti, o iğrenç ağzına sürdüğü gıda... Neresinden tutsanız rezillik, gerçekten midem bulandı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (210)

KARALAMA OPERASYONU:

ARKADAŞLAR ADAMLAR ELLERİNDE ELDİVEN BAŞLARINDA BONE MASKEDE BELLİKİ YÜZLERİ GÖRÜNSÜN DİYE İNDİRİLMİŞ GAYET HİJYENİK AYNISINI NUSRET YAPINCA ŞOW OLUYO GARİBAN YAPINCA PİSLİK OLUYO HAKSIZLIK ETMEYİN !!! ADALET

29
59
yanıtYanıtla
Ahmet gormez:

Boş yapmaö uza. . .

yanıt10
yanıt3
sakar şakir:

yemeginizi evde yiyin 20 tl lik et alın soganla kavurun temizce tüketin hazır gıdadan uzak durun kimseye güven olmaz adamların tipine bak at hırsızı gibiler

72
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

MARKAYI NİYE GİZLİYORSUNUZ

55
4
yanıtYanıtla
ne var ki bunda abartacak:

Tamam yapılmaması gerekir ama öyle linç edecek kadar abartmayın yani sütün içinde banyo yapanı gördükten sonra bunda ne var ki diyesim geldi

13
45
yanıtYanıtla
çok genişsin vesselam:

ne mide varmış bilader. afiyet olsun :)

yanıt16
yanıt4
aa:

sen git ye o zaman. . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
İNANICI:

Türkiye''de insan hayatı kadar ucuz bir şey yok. Üzerine çıkıp halay çekmediklerine dua edin

50
1
yanıtYanıtla
SANANE:

ALLAH TOPUNUZUN BELASINI VERSİN İŞÇİ İŞVEREN KİMSE BUNLARI İNSAN YİYOR ADİ YARATIKLAR

50
1
yanıtYanıtla
MARKA MARKA:

LÜTFEN MARKAYI DA AÇIKLAYIN !!!!!!!!!

47
2
yanıtYanıtla
Tüm 210 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title