Haberler

Hayko Cepkin, Konser Vereceği Alana Paraşütle İndi

Güncelleme:

Müzisyen Hayko Cepkin, uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve projelendirdiği 'festivale paraşütle inme' hayalini gerçekleştirerek dünyada bir ilki başardı.

Müzisyen Hayko Cepkin, uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve projelendirdiği 'festivale paraşütle inme' hayalini gerçekleştirerek, "Çok keyifliydi." dedi.

"ÇOK KEYİFLİYDİ, KEŞKE SİZDE YAPSANIZ"

Edremit'teki Zeytinli Dalyan Sahili'nde Milyon Yapım tarafından düzenlenen Zeytinli Rock Festivali'nde sahne alan Hayko Cepkin, bin metre yükseklikten uçaktan atlayıp paraşütü ile festival alanına inerek dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Daha önce TSK ve Türk Hava Kurumu ile rekorlara imza atan ve hedef şampiyonluğu da bulunan Hayko Cepkin, paraşütle festival alanına iner inmez sahneye çıktı. Seyircilere seslenen Cepkin, "Çok keyifliydi, keşke siz de yapsanız" dedi. Sanatçı daha sonra ara vermeden konserini gerçekleştirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeytinli Rock Festivali Hayko Cepkin Edremit Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (39)

HACIYA KO:

KÖR GÖZLÜ müptezel

5
43
yanıtYanıtla
Leda:

Saygısız!!!

yanıt11
yanıt2
PK:

Senin gözün görüyoda ne oluyo. Onun gözü doğuştan. Sendede doğuştan beyin var ama kullanmayı bilmiyorsun ne yapalım. Terbiyesiz

yanıt4
yanıt2
kurtulurduk:

keşke rüzgar alıp götürseydi. kurtulurduk

7
22
yanıtYanıtla
son yobaz:

yobaz

yanıt9
yanıt3
PK:

Hayko sana bişey yaptı galiba. Çokmu canını yaktı

yanıt1
yanıt1
................:

ulan salaklar. bu tipler topluma kötü örnek oluyor. kendisi gibi ucebeler ortaya cıkmasın diye bir an önce bunların ülke dışına ckması lazım

yanıt0
yanıt1
Sarı Çizmeli Mehmet Ağa:

Yapılan hareketi aptalca bulup eleştireni falan anlıyorum da, Kişiyi tanımadan kişi hakkında saçmasapan yorumlar yapan karaktersizler keşke örümcek kafanızı da alıp terketseniz şuraları. Şöyle bi kaç milyar ışıkyılı uzağa gitseniz nasıl olur?

24
3
yanıtYanıtla
NERMİN:

BEN BU ADAMIN ROBOTMU İNSANMI, YARATIKMI OLUP OLMADIĞINI HALA CÖZEMEDİM

4
17
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

son derece aptalca

6
13
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title