Haberler

Hayırseverlerden İzmir'in Sağlığına Anlamlı Destek

Güncelleme:

Hayırseverler Nuri Ertan ile Fatma Topalan örnek bir davranış sergiledi, imzaladıkları protokollerle İzmir'in sağlığına katkıda bulundu.

Hayırseverler Nuri Ertan ile Fatma Topalan örnek bir davranış sergiledi, imzaladıkları protokollerle İzmir'in sağlığına anlamlı bir katkıda bulundu.

İzmir Valiliği'nde gerçekleştirilen törende hayırseverler Nuri Ertan ve Fatma Topalan, İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, İzmir İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Bediha Türkyılmaz ve İzmir Halk Sağlığı Müdürü Doç. Dr. Mustafa Tözün protokollere imza attı.

Hayır yapmanın gönül işi olduğunu ifade eden Vali Kıraç, "Özellikle sağlık alanında yapılan hayırlar ayrı bir önem taşıyor. Böyle bir bağışta bulundukları için hayırseverlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Umarım ki imza attığımız bu protokoller imkanı olan ve bağış yapmak isteyen diğer hayırseverlerimize örnek teşkil eder" dedi.

İlk protokole göre; Çeşme'ye Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Yardım İstasyonu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'nü içinde barındıracak sağlık tesisi inşa edilecek. İkinci protokol ise, Torbalı'ya yapılacak Aile Sağlığı Merkezi binası için düzenlendi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Valiliği Cahit Kıraç NURİ ERTAN Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title