Haberler

Hayatın Kıyısında Bir Angelina Jolie & Brad Pitt Fimi

Güncelleme:

Fransa'sında sakin bir sahil yerine gelen ve evlilikleri krizde olan Roland - Vanessa çiftini konu alan, Angelina Jolie tarafından yazılan ve yönetilen Hayatın Kıyısında filmi'nde Jolie'ye eşi Brad Pitt eşlik ediyor.

Oscar ödüllü Angelina Jolie Pitt tarafından yazılan ve yönetilen Hayatın Kıyısında filmi, Angelina Jolie Pitt'in Universal Pictures'ın destansı Boyun Eğmez (Unbroken) filminden sonraki ikinci yönetmenlik denemesi.

Dram filminin ustaları Brad Pitt ile Jolie Pitt'e Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup ve Richard Bohringer gibi uluslararası yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Hayatın Kıyısında, 1970'lerin Fransa'sında sakin ve pitoresk bir sahil yerine gelen ve evlilikleri krizde olan Roland (Pitt) adlı Amerikalı bir yazarla karısı Vanessa'yı (Jolie Pitt) konu alıyor. Yeni evli çift Lea (Laurent) ve François'la (Poupaud) ve köyün sakinlerinden Michel (Arestrup) ve Patrice (Bohringer) ile zaman geçiren çift kendi hayatlarındaki çözülmeyen sorunlarda anlaşmaya varmaya başlarlar.

Oyuncular: Brad Pitt, Angelina Jolie Pitt, Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup ve Richard Bohringer

Yazar ve Yönetmen: Angelina Jolie Pitt

Yapımcılar: Brad Pitt, Angelina Jolie Pitt

Sorumlu Yapımcılar: Chris Brigham, Michael Vieira, Holly Goline-Sadowski

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Melanie Laurent Angelina Jolie Brad Pitt Fransa Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title