Haberler

Hayata Yelken Açmaya Hazır Mısın?

Güncelleme:

Zeynep Beşerler, Kıvanç Tatlıtuğ, Ceyda Düvenci, Burcu Kara, Özge Özberk, Selçuk Yöntem ve Selda Alkor'un da aralarında olduğu çok sayıda ünlünün katılacağı "Hayata Yelken Aç Yelken Yarışı", organ bağışı bekleyen binlerce insana umut olmayı amaçlıyor.

Türkiye'de bir ilk

Organ bağışı konusunda toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla Organ Nakilleri Bilinçlendirme ve Geliştirme Derneği tarafından, Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi desteğiyle gerçekleştirilen "Hayata Yelken Aç Yelken Yarışı" ile yelkenler bu kez hayat vermek için açılıyor. Türkiye için bir ilk olma özelliği taşıyan proje, organ bağışı bekleyen binlerce insana umut olmayı amaçlıyor.

Ünlülerden tam destek

"Hayata Yelken Aç" projesi; sanat, müzik ve spor dünyasını profesyonel yelkencilerle bir araya getiriyor. Yarışmaya Zeynep Beşerler, Kıvanç Tatlıtuğ, Ceyda Düvenci, Burcu Kara, Özge Özberk, Begüm Kütük ve Selçuk Yöntem'in yanı sıra Başak Dizer, Bülent Şakrak, Cengiz Semercioğlu, Edhem Dirvana, Fatma Turgut, Gripin, Hande Kazanova, Pakize Suda, Selda Alkor, Şevket Çoruh, Tanem Sivar, Tugay Kerimoğlu, Oylum Talu, Ömür Sabuncuoğlu ve Özgür Ozan da katılacak.

Rotamız yeni bir hayat

"Hayata Yelken Aç Yelken Yarışı", 18 Nisan'da Kalamış Fenerbahçe Marina'da gerçekleşecek. Yarış, Kalamış'tan başlayacak ve Moda Deniz Kulübü'nde yapılacak kupa töreni ve Gripin konseri ile sona erecek. Organizasyonu Piangel Organizasyon ve Prestige&Premium Brands tarafından yapılan ve Memorial Sağlık Grubu, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF), Fenerbahçe Spor Kulübü, Setur Marinas katkılarıyla gerçekleşen "Hayata Yelken Aç" her yıl organ nakli bekleyenlerin sesi olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kıvanç Tatlıtuğ Zeynep Beşerler Ceyda Düvenci Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title