Haberler

Hayal Kırıklığı Yaratan Eski Manchester United'lı, Estetik Ameliyatı Oldu

Güncelleme:

Bir dönem Manchester United'da oynayan ve "Çinli Rooney" yakıştırması yapılan Dong Fangzhuo, kariyeri dibe vurunca 31 yaşında futbolu bıraktı, estetik ameliyat oldu.

2004 yılının Ocak ayında Alex Ferguson tarafından İngiltere'nin Manchester United'a takımına transfer edilen Çinli golcü Dong Fangzhuo estetik ameliyatla yüzünü değiştirdi.

Gözlemcilerin tavsiyesi üzerine 500 bin sterlin bonservis bedeliyle Dalian Shide'dan transfer edilen Dong için o dönem 'Çinli Rooney' yakıştırmaları yapılıyordu.

Real Madrid ve Inter'in de radarındaki başarılı golcüyü Alex Ferguson kapmış ve oyuncuyu Old Trafford'a getirmişti.

A TAKIMA GİRMİŞTİ

İlk senesinde Belçika ekibi Royal Antwerp'e birkaç sezon kiralanan Dong başarılı bir performans göstermiş ve 2007'de Manchester United'ın A Takımı kadrosuna alınmıştı.

İlk 11'e girmek için büyük çaba gösteren Dong ancak 2007'de Manchester United şampiyonluğu garantiledikten sonra Chelsea'yle oynanan Premier Lig maçında ilk 11'de sahaya çıkabilmişti.

"KALİTELİ DEĞİL"

Ertesi sezon birkaç maçta daha formayı alabilen Dong'un Kırmızı Şeytanlar'da direkt oynayabilecek kaliteye sahip olmadığı konuşulmuştu.

En sonunda Dong, başladığı yere yani Çin'de Dalian Shide'a kiralandı. Bundan sonra futbolunda düşüş yaşayan Çinli futbolcu trajik olaylar yaşadı.

FUTBOLU BIRAKTI AMELİYAT OLDU

Olayların da etkisiyle 31 yaşında futbolu bırakmak zorunda kalan Dong uzun bir süre sonra Çin'de yayınlanan bir TV programında ortaya çıktı.

Bir nevi 'Beni Baştan Yarat' programına katılan Dong, bu programın katkılarıyla estetik ameliyat olarak yüzünü yeniledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title