Haberler

"Havalimanı" Dizisi Yakında Ekranlarda

Yaşamın 24 Saat Devam Ettiği Atatürk Havalimanı'nda Yapımcılığını ve Senaryo Yazarlığını Birol Güven'in Üstlendiği, Yönetmenliğini Bahadır İnce'nin Yaptığı "Havalimanı" Adlı Dizinin Tanıtımı Yapıldı.

Yaşamın 24 saat devam ettiği Atatürk Havalimanı'nda yapımcılığını ve senaryo yazarlığını Birol Güven'in üstlendiği, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin yaptığı "Havalimanı" adlı dizinin tanıtımı yapıldı.

Başrollerini Pamir Pekin ve Sema Mumcu'nun oynadığı dizi için Dış Hatlar terminali Akfen Salonu'nda yapılan tanıtımda konuşan yapımcı Birol Güven, 22 Aralık'ta yayın hayatına başlayacak olan dizi hakkında, "Atatürk Havalimanı'na ilk geldiğimiz gün acaba ne anlatırız diye düşünürken şimdi hangisini anlatalım diye şaşkınlık geçirdik" dedi.

Havalimanında dizi çekmenin oldukça zor olduğunu belirten Güven, "İlk geldiğimiz zaman 7 ay araştırma yaptık. Bazı günler çekim için umudumuz bile kırıldı. Ancak TAV yöneticileri ile tanıştıktan sonra özellikle Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve emniyetten büyük yardım görünce diziye başladık. Atatürk Havalimanı çok kompleks bir yer. Valisi var, emniyet müdürü var. Adeta bir kent gibi çiçekçisinden ayakkabı boyacısına kadar ne ararsan var. Günde 75 bin kişi geçip gidiyor, 750 uçak inip kalkıyor.

Çok değişik hikayelerle karşılaştık. Çok büyük ayrılıklar ve kavuşmalar var" diye konuştu.

Dizinin konusu hakkında kısa bir açıklama yapan Birol Güven, Pamir Pekin'in Başkomiser, Sema Mumcu'nun ise TAV'in Nöbetçi Müdürü rollerinde olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

"Bu iki karakter arasında çelişkiler, kavgalar ve sonunda aşk var. Ancak burada anlatmak istediğimiz Türk insanının yeni keşfettiği uçuş hikayeleri var. Artık gurur duyacağımız havalimanlarımız var. Dizimizde onları tanıtacağız. Uçmakla ilgili ve havacılıkla ilgili bilgiler vereceğiz. Bunlar oyun içinde olacak. Bu konuda da danışmanlarımız var. Dizi de ayrıca bir de hostes okulumuz var. Uçuş dünyasını anlatacağız. İki emekli hostes ve iki emekli polis danışmanlığımızı yapıyor. Sonuç olarak uçuş

dünyasında ne varsa onu aktaracağız."

Diziyle ilgili konuşan yönetmen Bahadır İnce ise, kendisinde uçuş fobisi olduğunu, yani uçağa binmeye korktuğunu kaydederek, "Bu dizinin çekimini en çok ben istedim. Belki bu sayede uçaklara alışır, bu korkumu yenerim" şeklinde konuştu.

Pamir Pekin ve Sema Mumcu'dan başka Berke Üzrek, Erdem Baş, Özlem Işık ve Ecem Özkaya'nın da başrollerde yer aldığı dizi ekibi, daha sonra kameralara poz verdi.

(TC-ED-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title