Haberler

Hava tahmin uzmanı Muammer Bil: İstanbul'da dolu geçen seferki gibi etkili olmayacak

Güncelleme:

Dolu uyarısı İstanbul'u harekete geçirdi, sabah saatlerinden beri halısını alan arabasına koşuyor. Merakla beklenen yağışla ilgili açıklama yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmini uzmanı Muammer Bil, İstanbul'da bu seferki dolu yağışının geçmiş dönemde olduğu gibi şiddetli olmayacağını belirtti.

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbullu vatandaşlar dolu yağışından olumsuz etkilenmemek için hazırlıklar yaptı. Sabahın ilk saatlerinde uyarılar art arda yapılırken, İstanbul'da henüz olumsuz bir durum yaşanmadı. Vatandaşlar hava durumu haberlerini yakından takip ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmini uzmanı Muammer Bil, A Haber'de değerlendirmelerde bulundu.

Hava tahmin uzmanı Muammer Bil: İstanbul'da dolu geçen seferki gibi etkili olmayacak

"DAHA YEREL BİR YAĞIŞ OLACAK"

Muammer Bil, bu seferki dolunun İstanbul'da çok etkili olmayacağını belirtti. Bil, dolu yağışının geçmiş dönemde olduğu gibi şiddetli olmayacağını, beklenen yağışının daha yerel bir yağış olacağını vurguladı.

Hava tahmin uzmanı Muammer Bil: İstanbul'da dolu geçen seferki gibi etkili olmayacak

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE OLACAK

Öte yandan, Ekim, kasım, aralık aylarında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde olacağı yönünde tahminde bulunan uzman isim, yarın da İç Anadolu'nun iç kesimlerinde lodosun beklendiği belirtildi.

Hava tahmin uzmanı Muammer Bil: İstanbul'da dolu geçen seferki gibi etkili olmayacak

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (8)

PAŞALI:

Meteoroloji tahmincileri aldığınız maaşı hak ediyor musunuz önce vicdanınıza sorun. Neyi bildiniz ki ne iş yapıyorsunuz belli değil.

7
2
yanıtYanıtla
MEMET33:

YAĞMURUN NE ZAMAN YAĞACAĞINI ANCAK ERMİŞLER BİLİR, SİZİN GİBİ DİNSİZLE DEĞÜÜÜL.

2
6
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Bugün 8 ekim perşembe saat 17 oldu meteoroloji dolu etkili olmayacak diyor. Zaten bu saate kadar etkili bir yağış bile olmadı sizler neyin kafasını yaşıyorsunuz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz.

6
2
yanıtYanıtla
F.TEPELİ:

yani milletin dışarı çıkmqsını engellemek icin hergun dolu yağmasını sölesin bu uzmancıklar??

3
1
yanıtYanıtla
Yunus Paçal:

Bu ülkenin metodolojisi malesef çok yetersiz

0
4
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Meteoroloji çalışanlarına meteoroloji okutan eğitimciler, bunları nasıl okuttunuz önce kendinize bir sorun utanın kendinizden

0
3
yanıtYanıtla
mehmet:

Atmosfer ne yapacağını haber vermiyor. Kimseye de haber vermiyor . Meteorolojik olayların tahmini kolay olsaydı amatörce bu iş yapılırdı. Yüzde yüz tutacak diye bir şey yok çünkü tahmin için yüzlerce değişken var ve değişken demekte değişebilir demek olduğuna göre de utanacak bir şey yok görevlerini yapıyorlar müneccim değiller bilim adamı onlar. . Dolu yağabilir demek kesin yağacak demek değildir. Yağma ihtimali var demektir. Halkı uyarmak görevleri. Uyarmazsa neden uyarmadı dersin.

yanıt1
yanıt2
vatandaş:

İnsanları neden bu kadar panik yaptırdınız o zaman? Dolu diye diye birileri para kazandı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title