Haberler

Hatice Şendil 4 Aylık Hamile! Hatice Şendil Kimdir? Burak Sağyaşar Kimdir?

Güncelleme:

Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar çiftinin 1 oğulları oalcak. Hatice Şendil kimdir? Burak Sağyaşar kimdir?

Magazin dünyasının en yakışan çiftlerinden olan Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar'dan iyi haber. Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar geçtiğimiz mayıs ayında evlenerek 5 yıllık aşklarını nikah masasına taşımışlardı. Dizi setinde tanışan çift, her seferinde bebek iddialarını reddetmişti. Bu sezon hiçbir dizide yer almayan Hatice Şendil'in karnı göründü ve 'Bu göbek değil bebek' açıklamasını yaptı. Tiyatro oyunu 'Nereye Gitti Bütün Çiçekler'in galasına katılan çift, 'Gördüğünüz göbek değil, bebek. Hamileliğimin 4'üncü ayının içindeyim.' açıklamasında bulundu. Çiftin erkek bebekleri olacak. Güzel oyuncu Hatice Şendil, daha önce 'Bebeğimiz olsa bile söylemek istemiyoruz. Bu bizim mahremimiz' demişti.

HATİCE ŞENDİL KİMDİR?

Hatice Şendil, 2 Ağustos 1983 doğumludur. Annesi İstanbullu babası Antalyalı olan Hatice Şendil, Antalya'da büyümüştür. Üniversite eğitimini işletme üzerine aldı. 2001 yılında yapılan Miss Turkey yarışmasına katıldı ve 3.oldu. Ardından katıldığı Avrupa Güzellik Yarışması (Miss Europe) adlı yarışmada 4.oldu. 2001 yılında Çelik Erişçi'nin 8.albümünden ''Töre'' adlı şarkıda çekilen klipte oynadı. Oyunculuğun yanı sıra at binme dersleri aldı. 2008 yılında ''Kurtlar Vadisi Pusu'' dizisinde Ebru Alemdar rolünü oynadı. 2010 yılında ''Karadağlar'' dizisinde Erdal Özyağcılar, İbrahim Çelikkol, Korel Cezayirli, Burak Sağyaşar, Ahmet Rıfat Şungar ve Güzin Özyağcılar ile birlikte oynadı. Bu dizide ''Gülhayat'' karakterine can verdi. 2012 yılında başrolünü oynadığı ''Dila Hanım'' adlı dizide Erkan Petekkaya, Mahir Günşiray, Necip Memili ve Yonca Cevher ile birlikte rol aldı. 2014 yılında baş rolünü oynadığı Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide Özcan Deniz ile birlikte rol aldı.

BURAK SAĞYAŞAR KİMDİR?

Burak Sağyaşar, 29 Ekim 1987 doğumludur. ]Lyceé de Piyer Loti 'den mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji bölümüne giren Sağyaşar, eğitimini halen Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji bölümünde sürdürmektedir. Oyunculuk hayatına annesi Nilgün Sağyaşar'ın yapımcısı olduğu Yemin dizisi ile başlamıştır. En iyi bilinen rolü Küçük Kadınlar dizisinde "Utku Deviren" rolüdür.


Kaynak: Haberler.com / Gündem

Burak Sağyaşar Hatice Şendil Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title