Haberler

Hatay İstanbul'da Şehit Olan Ahmet Kara Toprağa Verildi

İstanbul'da şehit olan Ahmet Kara toprağa verildiİSTANBUL Büyükşehir Belediyesi önünde darbe girişimini protesto ederken askerler tarafından açılan ateşte şehit olan fabrika işçisi 24 yaşındaki Ahmet Kara, memleketi Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nde toprağa verildi.

İstanbul'da şehit olan Ahmet Kara toprağa verildi

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi önünde darbe girişimini protesto ederken askerler tarafından açılan ateşte şehit olan fabrika işçisi 24 yaşındaki Ahmet Kara, memleketi Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nde toprağa verildi.

Ahmet Kara için ilçeye bağlı Yoncakaya Mahallesi'nde düzenlenen törene, Hatay Valisi Ercan Topaca, milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaşın katıldı. Törende Vali Topaca, baba Coşkun Kara'ya elinden tutarak destek olmaya çalıştı.

4 çocuklu ailenin tek oğlu olan Ahmet Kara'nın babası Coşkun Kara, cenaze namazı kılınmadan önce İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu'na, "Oğlumun mahallede kime borcu varsa gelip benden alsın" dedi. Müftü, babanın bu talebini cemaate söylerken, törene katılanlar duygulu anlar yaşadı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından bekar olan Ahmet Kara'nın cenazesi omuzlara alındı. Bu sırada şehidin kız kardeşi ağabeyinin Türk Bayrağı'na sarılı tabutuna bakarak gözyaşı döktü. Ahmet Kara, götürüldüğü Yoncakaya Mezarlığı'nda 10 ay önce trafik kazasında ölen annesi Emine Kara'nın yanında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kara Yayladağı İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title