Haberler

Hasta yakınları güvenlik görevlilerine saldırdı, hastane bahçesi savaş alanına döndü

Güncelleme:

Osmangazi ilçesinde bulunan Çekirge Devlet Hastanesi'nde yaşanan olayda Millet Mahallesi'nde husumetli olduğu bir kişiyle kavga eden Tamer Ü., kafasından yaralandı. Tamer Ü., ihbar üzerine gelen ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Tamer Ü., acil serviste kendisiyle ilgilenen doktor ve hemşirelere küfretmeye başladı. Doktorlar, buna rağmen Tamer Ü.'nün tedavisini yapmaya devam etti. Ancak Tamer Ü.'nün saldırgan tavırlarının artması üzerine güvenlik görevlileri devreye girdi.

GÜVENLİK GÖREVLİLİLERİNE SALDIRDILAR

Tamer Ü., tedavisinin ardından dışarı çıkartıldı. Bu sırada sesini duyan hastane bahçesindeki yakınları ise güvenlik görevlilerine saldırdı. Tekme ve yumruklarla görevlilere saldıran yaklaşık 10 kişiye polisler müdahale etti.

TUTUKLANDI

Polis ve güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle grup dağılırken,Tamer Ü. ile birlikte yakınları İ.S. ve A.S. gözaltına alındı. Çekirge Polis Merkezi'ne götürülen 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tamer Ü. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, İ.S. ve A.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Tamer Ü. ve yakınlarının güvenlik görevlilerine saldırdığı anlar, hastane bahçesindeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, grubun özel güvenlik görevlilerine saldırdığı, bazı saldırganların dubalarla vurduğu ve polis ile güvenlik görevlilerinin saldırganlara müdahale ettiği anlar yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

kavga Bursa 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (66)

Ayıp:

eğitimsizlik ve cahillikten başka bir şey değil

61
0
yanıtYanıtla
Levent:

. . belliki bu SALDIRGAN zaat, ülkede pek de ender olamayan bir HASTALIGA yakalanmis. Bu hastaliga halk dilinde ''SOPA-HASTASI'' denir. Tedavisi de SOPADIR.

59
1
yanıtYanıtla
Serhat:

Veterinere gitmesi gerekirmiş yanlış yere tedeviye gelmiş

35
4
yanıtYanıtla
adem:

TAM ANLAMIYLA CEHALET VE EĞİTİMSİZLİK PAÇALARIMIZDAN AKIYOR ARTIK. ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

38
0
yanıtYanıtla
Vaybe:

YOK KARDEŞİM ADLİ KONTROLLE SERBEST, ŞARTLI TAHLİYE OLMAZZZZZZZZ. OLMAMALI. O GARİBAN GÜVENLİKLER O HASTANE PERSONELİNİN CAN GÜVENLİĞİİNİ KİM SAGLAMALI, SAGLAYACAK, ANLAMIYORUM. YAV NASIL Bİ ÜLKE KONUMUNA GELDİK. ADALET HAK HUKUK HANGİ GÜN OLACAK. YETKİLİLER NE ZAMAN DUR DİYECEK, YAPILMAK İSTENEN OLAY NE. BİRİ ANLATSIN 83 MİLYONA. HA 83 MİLYONDAN BU EŞKİYAYI, BU TERÖRÜ DÜŞELİM. AMA BİRİ ÇIKSIN YETER DESİN. YANİ BU TERÖRE. KAMUYU BASMAK KİMİN AYIBI SORARLAR. TERÖR DAGDA DEİL ŞEHİRDE VE SON ZAMANLARDA HASTANELEDE

29
0
yanıtYanıtla
MEMET33:

İDAM ŞART VE ALT EVRELERİ, MÜEBBET, 60 YIL, 40 YIL. . VS. GİBİ. . . .

yanıt6
yanıt0
Murat modern:

Adli kontrol sartiyla serbest birakmak ne demek ya

22
2
yanıtYanıtla
şenol:

Olay hindistandamı olmuş?

21
1
yanıtYanıtla
Kararli:

Diğer karaktersizler neden serbest bırakıldı

18
3
yanıtYanıtla
MEMET33:

ANLADIM KIRROSUN. . .

yanıt4
yanıt1
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title