Haberler

    Harley-Davidson Tasarımlı 2019 Ford F-150'ler Chicago Auto Show'a Damgasını Vuracak

    Geçtiğimiz yıl Milwaukee, ABD'de yapılan Harley-Davidson etkinlikleri için üretilen konsept araç satışa çıkıyor.

    ABD'nin en köklü otomobil üreticilerinden olan Ford, ülkenin en eski motosiklet üreticilerinden Harley-Davidson'un 115. yıl etkinliklerine katılmış, ikonik motosikletlerden ilham alarak tasarlanan bir de konsept Ford F-150 sergilemişti.

    Pikap o kadar büyük ilgi gördü ki Ford, bu modeli seri üretime almaya karar verdi. Chicago Auto Show'da sahne alacak olan araç, daha sonra Ford bayilerinde satışa sunulacak.

    Aslında Tuscany'li otomobil üreticileri ile Milwaukee'li motosiklet üreticilerinin işbirliği geçmişe dayanıyor. 2000 yılından 2012 yılına kadar toplam 70,000 adet Harley-Davidson Ford F-150 satıldı. Bu araçlarda 70 özel farklı parça bulunacak.

    Araç genel olarak konsept versiyonuna benziyor. 22 inçlik 'Fat Boy' tekerleklere sahip olan pikapın kaputunda fonksiyonel bir havalandırma bulunuyor. Ön ızgarası biraz daha farklı olan bu aracın ızgarasında turuncu hat çizgileri göze çarpıyor. Ön tampon da yenilendi ve LED ışıklar tampona entegre edildi. Araca özel bir kalkış kiti ve Fox performans şok emici yerleştirildi. Böylece yeni Harley-Davidson Ford F-150 daha iyi bir sürüş tecrübesi ve daha kolay kontrol sunuyor. Aracın egzozu da turuncu renkte boyandı ve pikapın çeşitli yerlerine Harley-Davidson logosu yerleştirildi.

    Aracın iç tasarımı da yenilenirken burada da detayları renklendirmekte turuncu renk seçildi. Orta konsola yerleştirilen bir armada araca özel bir sayı yer alırken, markalı paspaslar ve turunculu metal göstergelerle ön konsol tamamen farklı bir görüntüye kavuştu.

    Ford, bu yıl için 1000'den fazla Harley-Davidson F-150 üretmeyi planlıyor. Araçların fiyatı ise 84,995 dolardan başlıyor.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Harley Davidson Chicago Ford Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title