Haberler

Harika Avcı 4 Saat Boyunca Tırnaklarını Yaptırdı!

Güncelleme:

Kırılan tırnağını yaptırmak için geldiği merkezde 4 saat kalan oyuncu, "Kaza sonrası geçirdiğim operasyon bile bu kadar sürmedi, güzellik böyle bir şey işte." dedi.

Geçtiğimiz aylarda bir otel odasında silahla yaralanan Harika Avcı, sağlığına kavuştu. Avcı, önceki akşam Astoria AVM'deki tırnak bakım merkezindeydi.

4 SAAT BOYUNCA TIRNAKLARINI YAPTIRDI

Köpeğiyle oynarken kırılan tırnağını yaptırmak için geldiği merkezde 4 saat kalan oyuncu, "Kaza sonrası geçirdiğim operasyon bile bu kadar sürmedi, güzellik böyle bir şey işte." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Harika Avcı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (6)

MEHMET:

OYLAR KESİNLİKLE CHP VE MHP''YE. . VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, EZAN İÇİN KESİNLİKLE CHP VE MHP. . . . MHP VE CHP OLMAZSA VATANİMİZ SURİYE GİBİ OLUR. . . . AKP''YE OY VERİP GÜNAHA GİRME. . . . AKP , PKK Yİ DESTEKLİYOR RTE 400''Ü VERSEYDİNİZ BU ÖLÜMLER OLMAZDI DİYOR ŞEHİTLER GELİYOR. . VATANIN MİLLETİN GELECEĞİNİ EVLADINI DÜŞÜNÜYORSAN AKEPEYE OY VERME.

4
2
yanıtYanıtla
selin:

ee o kadar makyajı kime yapsan güzel olur tatlım :)

4
0
yanıtYanıtla
Mayorka:

Evde kafayı çekmesinden iyidir dışarda vakit geçirsin torun torba da olmayınca oyalanacak bir bunlar kalmış

2
0
yanıtYanıtla
bufaloMobil-ANDROID:

gulecegim yoktu,,yandi bu cocuk,Harika Avci ava cikmis,harika bir tirnakciyi avlamis,baksana cocugun agzina girecek be,,,bakin suraya yaziyorum yarin bu kadin avladigi bu tirnakciyla sevgili olur ahaaa demedi demeyin sonra,,,Harika Av olmus aaaaa

2
0
yanıtYanıtla
nnm:

E olsun sana ne çıtır delikanlı, hep erkekler genç peşinden koşacak değil ya

yanıt0
yanıt0
sevda:

bu kadın dengesiz. millette böyle dengesizlere gidiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title