Haberler

Hande Ataizi'den "Ünlü olmak için senin gibi soyunmak mı lazım" diyen takipçisine cevap

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaşan Hande Ataizi, fotoğrafına "Ünlü olmak için sizin gibi soyunmalı, ya da sevişmeli rollerde mi oynamalıyım?" diyen bir takipçisine verdiği cevapla sosyal medyada gündem oldu.

Karantina dönemini evinde geçiren oyuncu Hande Ataizi, şimdilerde sevgilisi Dinç Aydoğdu'yla birlikte tatil yapıyor. Bikinili paylaşımlarıyla gündem olan Ataizi, bir kadın takipçisiyle arasında geçen ilginç diyalogla adından söz ettirdi.

"ÜNLÜ OLMAK İÇİN SİZİN GİBİ SEVİŞMELİ ROLLER Mİ ALAYIM?"

Fiziğine her daim önem veren Hande Ataizi, sosyal medya hesabı Instagram'dan pembe bikinili bir pozunu paylaştı. Kısa sürede beğeni yağan oyuncuya bir kadın takipçisinden "Ben İTÜ devlet konservatuarında okuyorum da acaba sizin gibi kolay yoldan ünlü olmak için dizilerde veya filmlerde sevişmeli ya da öpüşmeli rollerde mi rol almalıyım yoksa sizin gibi bir filmde tamamen çıplak olarak soyunmalı mıyım? Hani siz Mum Kokulu Kadınlar filminde çırılçıplak soyunarak ünlü oldunuz ya o yüzden sormak istedim size" yorumu geldi.

Yorum karşısında sessiz kalamayan Hande Ataizi ise "İstanbul Devlet Konservatuarına senin gibi düşünenleri alıyorlarsa yazık yap belki olursun" yanıtını verdi.

Hande Ataizi'den 'Ünlü olmak için senin gibi soyunmak mı lazım' diyen takipçisine cevap

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Hande Ataizi Karantina Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (49)

urfali:

çok güzel bir soru soyun ve meşhur ol ama bunlarda o yüz varki hala cevap veriyor soruya.

70
10
yanıtYanıtla
Moq:

Soyunmak işin en başı, akla hayale gelmeyen şeylere katlanması gerekebilir.

68
3
yanıtYanıtla
Yahya:

Soruyu soran takipçisi yandaş troldur :))))

19
30
yanıtYanıtla
MUTSUZ KOCA:

HAYRANIM BU HANDE KARISINA BİZİMKİ BU KARIDAN 7-8 YAŞ DAHA GENÇTİR 3. ÇOCUKTAN SONRA TAM DAĞITTI AŞIRI KİLO ALDI ŞU İSTAMBUL ANLAŞMASI OLMASA NAFAKA VERMEYECEĞİMİ BİLSEM HEMEN BOŞARIM HANDE KARISI GİBİ HER DAİM BAKIMLI GÜZEL KARI ALIRIM.

10
34
yanıtYanıtla
Yürrü lann:

Dingil

yanıt21
yanıt2
yns:

aptalsın adam

yanıt13
yanıt1
Zubi:

Senin öyle bir"karinin"masrafına paran yetmez züğürt......

yanıt16
yanıt0
Sevgi:

Işte bu yüzden çoğu kadınlar çocuk yapmıyor, senin gibi düşünen keresteler yüzünden.

yanıt2
yanıt0
ali:

Soyunarak ünlü olunduğunu sananlar, o tarz kişileri takip ediyordur. Bu açık ve net. Kalkıp ahlaklı numarası yapmayın! Kendi kendizi ele veriyorsunuz.

28
12
yanıtYanıtla
ahmet:

konservatuar öğrencisi haklı kimnse tesadüfen ünlü olmaz bu memlekette bedelini ödeyerek ünlü olur ki rekabet çok fazla artık soyunma aşaması şişe yaramaz kapalı kapılar ardında marginal başka egzant, irik şeyler yapanlar ünlü oluyor

37
2
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title