Haberler

Hamza Taş Bulvarı'nın İkinci Kısmı da Yapılıyor

Kepez Belediyesi, geçtiğimiz dönem birinci kısmını açtığı Antalya’nın yeni bir şehir girişi alternatifi olan 60 metre genişliğindeki Hamza Taş Bulvarı’nın ikinci etabını da açıyor.

Kepez Belediyesi, geçtiğimiz dönem birinci kısmını açtığı Antalya'nın yeni bir şehir girişi alternatifi olan 60 metre genişliğindeki Hamza Taş Bulvarı'nın ikinci etabını da açıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapılacak hizmetleri konuşmak ve problemleri dinlemek amacıyla Bütünşehir Yasası ile ilçenin yeni mahalleleri olan köylerin muhtarlarıyla bir toplantı yaptı. Başkan Tütüncü, geçtiğimiz dönem hizmet yapma yetkisinin kendilerinde olmamasına rağmen köylere asfalt, park, muhtar evi ve yol hizmeti götürdüklerinin altını çizdi. Bütünşehir Yasası'nın 30 Mart Yerel Seçimleri'nden sonra yürürlüğe girmesiyle ilçenin mücavir alanındaki 6 köyün, Kepez'in yeni mahalleleri haline geldiğini belirten Başkan Tütüncü, yeni dönemde Antalya Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek 6 yeni mahallenin alt ve üst yapı eksiklerini hızlı bir şekilde gidereceklerini ifade etti. Başkan Hakan Tütüncü, mahallelerin merkezi idarenin yatırımlarını alabilmesi için de gerekeni yapacaklarını kaydetti.

ANTALYA'YA YENİ ŞEHİR GİRİŞİ

Başkan Tütüncü, Varsak ile bölge arasında açtıkları 60 metrelik yolun, geçtiğimiz dönem köylere yaptıkları en önemli hizmet olduğunun altını çizdi. Yeni yolu, Süleyman Demirel Bulvarı ile Antalya -Burdur çevre yoluna çıkan Kirişçiler Yolu arasında açtıklarının bilgisini veren Başkan Tütüncü, şunları söyledi:

"Kepez Belediye Meclisi kararıyla, 2007'de hayatını kaybeden eski Ak Parti İl Başkanı Hamza Taş'ın isminin verdiğimiz yeni yolu, Çamlıca Mahallesi yol kavşağına kadar açmıştık. Bulvarın açılan 1700 metrelik bölümünün asfaltını da döktük. Yeni dönemde bulvarın, Çamlıca yolu kavşağı ile Kirişçiler yolu arasındaki 2. kısmını yapacağız. Böylece bulvarı, Antalya-Burdur çevre yoluna bağlamış olacağız. Hem Antalya yeni bir şehir girişi kazanacak hem de kuzeydeki mahallelerimiz kent merkezine ulaşımı kolaylaşacak. "

Toplantıya, Kepez Belediye Meclis Üyesi Serhat Demir, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, Duacı Mahalle Muhtarı Gül Dursun, Başköy Mahalle Muhtarı Hüseyin Onuk, Odabaşı Mahalle Muhtarı Ahmet Batu, Kirişçiler Mahalle Muhtarı Ali Cingöz, Çamlıca Mahalle Muhtarı Kerim Daş, Kızıllı Mahalle Muhtarı Arif Uğurlu, Gaziler Mahalle Muhtarı Yıldıray Bakay katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Hamza Taş Çamlıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title