Haberler

Hamile olduğunu gizleyen kadın hastane tuvaletinde doğum yapıp bebeğini çöpe attı

Güncelleme:

İstanbul'da bir hastanenin acil servisine kanama şikayetiyle giden 19 yaşındaki E.U, iddiaya göre tuvalette doğum yaptı. Talihsiz bebek ise doğumdan 5 gün sonra hayatını kaybetti.

Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'nin Acil Servisi tuvaletinde doğum yapan E.U isimli kişi tedavi altına alınırken yeni doğan bebeği ise doğumdan 5 gün sonra hayatını kaybetti.

İLK MUAYENEDE GEBE OLDUĞUNU GİZLEDİ

25 Ağustos'ta Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre; hamile E.U. (19), saat 23.00 sıralarında kanama şikayetiyle acil servise geldi. Hastane acilindeki ilk muayenesinde gebe olmadığını belirten E.U. daha sonra acil servisin tuvaletine gitmek istedi. Bir süre sonra tuvaletten çıkan E.U.'nun durumunu gören abla, görevlilerden yardım istedi. Olay yerine gelen güvenlik görevlileri, tuvaleti kontrol ettiğinde çöpün içinde üzeri tuvalet kağıdıyla örtülmüş yeni doğmuş bebeği fark etti.

DOKTORLAR ÇÖPTEN ALIP YOĞUN BAKIMA KOYDU

Görevlilerin haber vermesi üzerine nöbetçi doktor hızla tuvalete giderek bebeğe müdahale etti. Anne ve bebek tedavi altına alınırken, bebeğin kordonunun kesildiği ve nefes aldığı tespit edildi. Bebek hemen yenidoğan yoğun bakım ünitesine alınırken, anne de doğumhane ünitesinde tedavi altına alındı.

"ÇOK KORKTUM"

Ablasıyla kalan E.U. ifadesinde, bir erkek arkadaşının olduğunu daha sonra hamile kaldığını, birkaç kez hastane kontrolüne gittiğini ancak dikkat çekeceğinden korktuğu için kontrollere devam etmediğini belirtti. Olay gecesi karın ağrısı nedeniyle hastaneye geldiğini söyleyen E.U. tuvaletteyken birden bebeğin doğduğunu, şok olduğunu, çok korktuğunu, bu nedenle bebeği çöpe bıraktığını söyledi.

TALİHSİZ BEBEK YAŞAMA TUTUNAMADI

Hastanenin Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na haber vermesiyle,kız olduğu öğrenilen bebek devlet korumasına alınmıştı. Yeni doğan bebeği ise doğumdan 5 gün sonra hayatını kaybetti.Polisin ise olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Bebek Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (47)

EĞÜZÜBİLLAHİMİNEŞEYTANİRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİR:

Al sana ÇAĞDAŞ, İLERİCİ 19 yaşında çocuğunu doğurup ÇÖPE ATACAK KADAR ALÇAKLAŞMIŞ CAHİLİYE kızı. Doğur diri diri göm. Eğer orada toprak olsaydı diri diri gömerdi de. Atalarım boşuna mı dedi'' GİZLİ GİZLİ HIZAN KAZANAN AŞİKARA DOĞURUR DİYE''Yüce Yaratan sonumuzu hayır eylesin KIYAMET YAKLAŞTI KIYAMET''Kimsenin aklında yok biz AHLAKSIZLAŞTIK bu belalar bizi buluyor diye aynısı Yüce KUR AN mealindeki gibi. Yahu azıcık ALLAH CC . dönün. Ne suç işledikte bunlar başımıza geliyor diye düşünün. İnsanları terbiy

57
18
yanıtYanıtla
tas:

hiç bitmeyeceksiniz herşeyi yok kıyamet geldi yok bilmem ne dünya nereye gidiyor sizin gibiler nereye.

yanıt12
yanıt51
Fırat:

Euzu besmeleli Sanki bu tür olaylar yeni oluyor da kıyameti koparıyorsun , peygamberler döneminde de oluyordu hele senin bağlı olduğun tarikat tekkelerinde daha fazla oluyordu , ve hala oluyor.

yanıt4
yanıt7
aaa:

insanlar tamamen yok olmalı sadece dünya hayvanlara kalmalı bence

14
4
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Sosyal demokratlar ve çağdaş düşünce derneklerin Bağnaz yöneticileri üyeleri Yeni yetişen nesille ilgili, İnsan gibi yaşamak doruyu bulmak doğru yolda yürümek imanlı inançlı it, katlı olmak dışında , her türlü pislik bataklık zinakarlık insanlık dışı ne varsa yeni nesile aşılıyorlar. Bunun adınıda demokrasi özgürlük deniyor. İslamiyet öncesi cahiliye dönenmi yaşıyoruz, demokırasi ve özgürlük adı altında. 8bunlar gibi bidon kafalıar kız çocuklarını dir

13
5
yanıtYanıtla
23 yaşında bir genç:

pis kadın dinsizim ama bunu da erkek arkadaşını da taşlayarak öldürmeye hayır demem

10
2
yanıtYanıtla
Xxx:

Dinin yoksa fikrinde olmasın git bi yerde öl

yanıt0
yanıt1
hakyemez:

Yorumunuzu Yazınız...işde kadin milletin vicdani bu kadina şiddet diye havliyanlar zirlayanlar niye susuyorsunuz kadin bebegi çope atiyor bundan buyuk şiddetmi olur sizi feministler eger erkek yapsaydi bir ay konusurdu medya

8
1
yanıtYanıtla
RAMSES:

Ahlaksız kadın

yanıt0
yanıt0
Ağlayan hurma kütüğü:

Bu kadının cezası taşlanarak ölüm. Destekçisine 100 sopa

yanıt0
yanıt1
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title