Haberler

Hamile eşini karnına tekme atarak döven Suriyeli koca, kendini böyle savundu: Bana bağırdı

Güncelleme:

Yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek için ailesiyle Edirne'ye gelen Suriye uyruklu adam, hamile olan eşini tekmeleyerek dövdü. Gözaltına alınan şahıs, kendisini "Hamile olduğunu bilmiyordum, bağırdığı için dövdüm" diyerek savundu.

Edirne'ye ailesiyle birlikte yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek için gelen Suriyeli Necmi K.(28) 4. çocuğuna hamile olan dini nikahlı eşi Niğda F'yi (28) karnına tekme atarak dövdü. Genç kadın, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Necmi K. "Bana bağırdığı için dövdüm" dedi.

SINIRI GEÇEMEYİNCE OTOGARDA KALDILAR

Suriyeli Necmi K. beraberine hamile eşi Niğda F. ile 3 çocuğunu da alarak, yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek için İstanbul'dan Edirne'ye geldi. Sınırı geçemeyince İstanbul'a geri dönmeye karar veren aile, dün gece yarısı Edirne Otogarı'na gitti. Geceyi otogarın arkasındaki boş tarlada geçiren Suriyeli Necmi K. ve Niğda F. arasında bu sabah bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE HAMİLE EŞİNİ DÖVDÜ

Tartışma sırasında Necmi K. dini nikahlı eşini, çocuklarının gözü önünde darp etmeye başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, Necmi K'yi gözaltına alındı. Hamile olmasına rağmen eşi tarafından karnına tekme atılan Niğda F. ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. 3 çocuk annesi Niğda F. Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği'nde tedavi altına alındı.

"HAMİLE OLDUĞUNU BİLMİYORDUM, BAĞIRDIĞI İÇİN DÖVDÜM"

Necmi K. sağlık kontrolünden geçirilmek için getirildiği hastanede, fotoğraflarını çeken gazetecilere Niğda F'yi kendisine bağırdığı için dövdüğünü söyledi. Eşinin hamile olduğunu bilmediğini öne süren Necmi K. "Eşimin hamile olduğunu bilmiyordum. Bana bağırdığı için onu dövdüm. Yunanistan'a gidecektik, geçemedik. İstanbul'a gitmek için Edirne Otogarı'na geldik" dedi.

Necmi K'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Hamile eşini karnına tekme atarak dövdü, kendini böyle savundu: Bana bağırdı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yunanistan İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

CO HART:

VE BU İŞE YARAMAZLARI TÜRKİYE BESLESİN BÜYÜTSÜN SONUNDA OLACAĞI BUNLARI ASİ. BUNLARDAN KİMSEYE BİR FAYDA GELMEZ BIKTIK ÜLKEM MAHVOLDU

12
1
yanıtYanıtla
Kendi Ülkemde Gurbette Gibiyim:

Ben kendi ülkemde tek çocuk doğurdum. İkinciye zamanım maddi imkanım ilgim yetmez diye korkarak. Çalışan bir anneyim çünkü. Bunlar el memleketinde her sene 1 çocuk doğuruyor ona bakabilir miyim yetebilir miyim diye zerre kadar düşünmeden. Benden küçük kadının 4. çocuğu yolda. Seneye 5. yi de yaparlar. Allah akıl fikir versin!

12
1
yanıtYanıtla
12345:

28 yaşında 4. çocuğa hamile. . . bir nefes alsaydınız ya nasıl bakacağınızı düşünmeden devletten geliyor yardım diye 10 tane çocuk yparsınız. bunu yaparsınız ancak savaşmaya ülkeni korumaya gelince arkanıza bakmadan kaçarsınız vatansızlar

12
0
yanıtYanıtla
ef:

sizler ancak kadın dövün çocuk yapın

11
0
yanıtYanıtla
Fenasi:

şerefsiz, kadına tekme atacağına seni ülkenden edenlere göstersene erkekliğini

11
0
yanıtYanıtla
SAL ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA, OLMAZ BU İŞ:

BELKİ AĞIR BİR YORUM OLACAK AMA ÜLKEDEKİ GÖÇMENLERE ÇOCUK SINIRI GETİRİLMELİ

6
0
yanıtYanıtla
amasyalı:

vatansızdan ne beklenır

5
0
yanıtYanıtla
Aslan:

Devlet bakıyor bunlara neden getirmesinler ki bizden aldığı vergilerle her gece pumpa:)

2
0
yanıtYanıtla
Sadece bilim:

Bu geri bırakılmış haşk neden kendi ülkesine kendi topraklarına gönderilmez engel ne ise onunla niye uğraşmazlar egemen güçler bölgeyi işgal etmedimi yoksa savaşın tek nedeni bunları topraklarından kovarak ellerinden almak mıydı bizim de bu yönde bir uğraşınız yok sadece bize telkin edilen onlar bizim kardeşimiz onlar muhacir onlara bakalım doyuralım iyide onlar için en iyisi topraklarına dönmeleri değil mi kim engel buna abd güdümündeki pkk mı yoksa Esed mi rusyamı kim bunlar daeş ten kaçmıştı hani e daeş yok artık neden dönmezler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title