Haberler

Haluk Levent'e Yine Cezaevi Yolu Göründü

Güncelleme:

Yıllardan beri borç batağından kurtulamayan ünlü rockçı Haluk Levent, 350 bin TL borcu olduğu şarkıcı Arel tarafından 3. kez mahkemeye verildi.

Güneş'in haberine göre Magazin D'de yer alan belgede Levent'in hakkında 3 ay kesinleşmiş hapis kararı olduğu ortaya çıktı.

KUMAR BORCU VAR

Yıllardan beri borç batağından kurtulamayan ünlü rockçı Haluk Levent, 350 bin TL borcu olduğu şarkıcı Arel tarafından 3. kez mahkemeye verildi.

"GÖRDÜĞÜ YERDE TUTUKLANACAK"

Şarkıcı Arel, "Haluk kumar borçları yüzünden onlarca kişi gibi beni de mağdur etti. Hakkında hapis kararı var. Gördüğü yerde tutuklanacak" dedi

SÖZÜNÜ TUTMADI

Haluk Levent ise borcunu kabul etti ve "Borcun bir kısmı cuma günü Arel'in hesabında olacak" dedi. Ancak rockçının sözünü tutmadığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haluk Levent Medya Magazin Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (13)

Azad21Mobil-IOS:

Kumar oynayan hep kaybetmiş,aile düzeni bitmiş,toplumda itibari iflas yaşamıştır.

26
0
yanıtYanıtla
FatihMobil-IOS:

Geziciler nerdesiniz

3
23
yanıtYanıtla
ruzgar ruzgarmobilWeb@haberler.com:

BUNUN PESİNDEN GİDEN GENCLİK NERDESİNİZ HAYİRDİR KABUGUNUZAMİ CEKİLDİNİZ

6
12
yanıtYanıtla
SssmobilWeb@haberler.com:

Hic beklemezdim haluk tan yazik etmis kendine Allah yardim etsinde kurtulsun bu illetten insl

15
1
yanıtYanıtla
murat:

aref gel verim paranı haluk abiyi bırak :)

12
3
yanıtYanıtla
manyak veli:

yazik etti kendine. . . . . gercekten iyi ve yardimsever bir insandir kendisi. . . . . kumar ve icki onu mahvetti. . . . allah yardimci olsun kardes, sen bizim icin degismeyeceksin.

14
1
yanıtYanıtla
ŞEHİRLİmobilWeb@haberler.com:

AZ OYNAYÍPDA HİZMETÇİ TUTAYDÍN.

3
3
yanıtYanıtla
KadirMobil-IOS:

Hak ettigini yasiyor..

4
2
yanıtYanıtla
Cemal GüneşMobil-IOS:

Flaş'ta dilber ablamla kafese girse program reytıng rekoru kırar.ikiside gedikli.uzun adam da malum mapusa düşünce şöhret oldu,şimdide başimzn tacı oldu?!,

2
2
yanıtYanıtla
ankarali:

bu adamin geninde bir sikinti var

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title