Haberler

Halit Ergenç, Ünlü İngiliz Yönetmenin Filminde Oynayacak

Güncelleme:

Hollywood yapımı Ben Hur filminde rol alan Haluk Bilginer'in ardından Halit Ergenç de uluslararası bir filmde önemli bir rol üstlendi.

HAVALİMANINDA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Sultan Süleyman karakteriyle 300 milyon seyirciye ulaşan ve tüm dünyada tanınan Ergenç, ünlü İngiliz yönetmen Asif Kapadia'nın Ali ve Nino filminde konuk oyuncu oldu. 1. Dünya Savaşı'nda geçen filmde Azerbaycan'da yaşayan biri Müslüman, diğeri Hristiyan 2 üst düzey ailenin çocuğunun hikayesi anlatılıyor. Geçen günlerde film çekiminin yapıldığı Azerbaycan'a uçan oyuncu, havalimanında büyük ilgi gördü.

MERYEM'İN NUMAN'I VAR

Christopher Hampton'ın kaleme aldığı film için mart ayının ilk haftalarını yurtdışında geçirecek olan Ergenç'in rol arkadaşları ise Connie Nielsen, Mandy Patinkin, Maria Valverde, Adam Bakri... Oyuncu kadrosunda geçen günlerde Berlin Film Festivali'nde Meryem Uzerli'yle çektirdiği fotoğraf olay olan Numan Acar da var. Homeland dizisinde Taliban üyesini canlandıran Acar, filmde ise Seyid Mustafa karakterine hayat veriyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Halit Ergenç Asif Kapadia Azerbaycan Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

damlamobilWeb@haberler.com:

Şu gezici degilmi pörtlek köz

2
5
yanıtYanıtla
Mina esenMobil-IOS:

Damla. Ne kadar terbiyesiz bir yorum yapmissin yaziklar olsun sana. Iftihar edilecek efendi kibar bir beyefendi dir. Damla hangi dagdan indin.

2
1
yanıtYanıtla
DoktorcumMobil-IOS:

Başarılı bir oyuncu tebrik ederim.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title