Haberler

Haliliye Belediyesi 16 Okulun Mescidine Halı Döşedi

Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki 16 ilk ve ortaokul, lise ve fakültenin mescidini halı döşeyerek, öğrencilere ve öğretmenlere daha temiz ibadet ortamı hazırlamış oldu.

Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki 16 ilk ve ortaokul, lise ve fakültenin mescidini halı döşeyerek, öğrencilere ve öğretmenlere daha temiz ibadet ortamı hazırlamış oldu.

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol'un talimatlarıyla ilçe genelindeki okullara yönelik devam ettirdiği çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında 16 ilk ve ortaokul, lise ve fakültenin, mescidini halıyla döşedi. Öğrenci ve öğretmenlerin daha temiz ortamda ibadet etmelerini sağlamak amacıyla yapılan çalışmada toplamda 805 metrekare halı kullanıldı. İsmet Paşa İlkokulu, Rasime Polat İlkokulu, Şehitlik İlkokulu, Halide Nusret Zorlutuna İlkokulu, Ziyaeddin Akbulut Ortaokulu, Mehmet Saçlı Ortaokulu, Ümmül Hayr Selma Hatun İmam Hatip Ortaokulu, Abdulkadir Göncü Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bahçelievler Mesleki ve Teknik Lisesi, Davut Zeki Akpınar İmam Hatip Lisesi, İMKB Anadolu Lisesi, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Turgut Özal Teknik ve Meslek Lisesi, Süleymaniye Mesleki ve Teknik Lisesi ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin mescit halıları Haliliye Belediyesi ile yenilenmiş oldu.

39 okulun halıları yenilenmişti

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, okullara yönelik yaptığı halı yardımı çalışmaları kapsamında, daha önceden de 39 okulun mescidini yenilemişti. 39 okulun çalışmaları kapsamında, bin 607 metrekare halı döşemesi, Haliliye Belediyesi tarafından yapılmıştı.

10 okula daha halı yardımı yapılacak

Öte yandan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki 10 okulun mescidine halı döşemesi yapmak için programını yaptı. Önümüzdeki günlerde 10 okulda yapılacak olan çalışmalar kapsamında da, 500 metrekare halı döşemesi yapılacak. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Demirkol Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title