Haberler

Haksızlığa Kızdı, Hakemliği Bıraktı

Diyarbakırlı futbol hakemi Osman Güneri, Yeni Diyarbakırspor- Denizli Büyükşehir Belediyespor maçında yanlı karar verdiği öne sürülen Hüseyin Sabancı ile aynı mesleği yapmamak için hakemliği bıraktığını açıkladı.

Spor Toto 3. Lig play-off'unda Yeni Diyarbakırspor'a yapılan haksızlığa dayanamadığını belirten Güneri, Diyarbakır ve bölge düşmanlığı yapan bir anlayışla aynı çatı altında olmak istemediği için hakemliği bırakma kararı aldığını söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Güneri, "Bir şehir düşünün ki yıllardır üst liglerin hasretini çekip bin bir zorlukla, emekle bir yerlere gelip play-off'a kalıyor. 89. dakikada galibiyet golünü atıyor ve 90+5'te hiç alakasız bir pozisyona penaltı veriliyor ve bu takım bir kez daha hayal kırıklığına uğratılıyor. Ne ilginçtir ki Yeni Diyarbakırspor - Denizli Büyükşehir Belediyespor maçına daha önce örneği görülmemiş üzere Denizli'ye iki saat uzaklıktaki İzmir'den hakem veriliyor. ve bu zat Diyarbakırspor'un küme düşmesinde emek sahibi bir isim olduğu TFF dahil herkesçe bilinmekte olan bir hakemdi. Çok fazla konuşmaya gerek yok futbolun f'sinden anlayanlar ne demek istediğimi anladılar" dedi.

"O ZATLA AYNI MESLEĞİ PAYLAŞMAKTAN UTANIYORUM"

Hüseyin Sabancı ile aynı camiada olmaktan utanç duyduğunu belirten Güneri, "Ben bu mesleğe şerefimle, onurumla başladım. Memleketime ve ülkeme katkı sunarım diye başladım ama karaktersiz, emek hırsızlığı yapıp milyonlarca Diyarbakır sevdalısının umudunu gasp eden biriyle aynı camiayı paylaşmaktan utanç duyduğum için görevimi sonsuza dek bırakıyorum. Yeni Diyarbakırspor'un emeklerinin çöpe atıldığı bir ortamda para, pul, şöhret benim için hiçbir şey ifade etmez. Üzerimde emeği olan Süper Lig hakemlerimiz ve diğer hocalarımın affına sığınırım, emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu yazdıklarım tamamen beni bağlar, sorumluluğu bana aittir Diyarbakır Hakem Kurulu'nun asla sorumluluğunda ya da bilgisi dahilinde değildir" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Hüseyin Sabancı Diyarbakırspor Denizli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (1)

harunmobilWeb@haberler.com:

Cokta tin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title