Haberler

Hakkarili Minik Öğrenciler Ekmek İsrafını Önlemek İçin Bin 500 Adet Broşür Dağıttı

Hakkari Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Öğrencileri, 'İntel Öğrenci Projesi' Kapsamında Hazırladıkları Ekmek İsrafını Konu Edinen Bin 500 Broşürü İlçe Halkı ve Esnafına Dağıttılar.

Hakkari Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu öğrencileri, 'İntel Öğrenci Projesi' kapsamında hazırladıkları ekmek israfını konu edinen bin 500 broşürü ilçe halkı ve esnafına dağıttılar.

Üzerinde, ekmek israfı ile ilgili bilgilerin bulunduğu broşürleri dağıtan Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu 4/B sınıfı öğrencileri, halkın yoğunlukta olduğu yerlere ise afişler astılar. Kendi hazırladıkları broşür ve afişlerle yılda 2.6 milyar ekmeğin israf edildiğini anlatan öğrenciler, bu konuda anne ve babalarını da uyardıklarını dile getirdiler. Hazırladıkları bin 500 adet broşürü bütün kesimlere ulaştırarak amaçlarına ulaştıklarını söyleyen öğrenciler, herkesin Afrika ülkelerinde açlıkta ölen çocukları göz önünde bulundurarak ekmek israfına dikkat etmesi gerektiğini ifade ettiler.

(FT-MET-Y) 10.05.2008 16:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title