Haberler

Yunan bakanın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde eğilmesi ülkeyi karıştırdı

Güncelleme:

Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Yunan cumhurbaşkanlığı binasına girdiği sırada eğilerek selamlaması ülkede büyük tepkiye neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in davetine icabetle Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına katılmak için 6 yıl sonra ilk kez bugün Yunanistan'a gitti. Ziyaret esnasında Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eğilerek selamlaması ülkede büyük tartışma yarattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'ın başkenti Atina'da, Başbakan Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi.

YUNAN BAKAN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÖNÜNDE EĞİLDİ

Erdoğan, Miçotakis'le bir araya gelmeden önce, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu tarafından Cumhurbaşkanlığı Merkezinde resmi törenle karşılandı. Erdoğan'ın Yunan cumhurbaşkanlığı binasına girerken, Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis'in eğilmesi dikkatlerden kaçmadı.

ÜLKESİNDE HOŞ KARŞILANMADI

Bakan Gerapetritis'in Cumhurbaşkanı Erdoğan önünde eğilmesi Yunan kamuoyunda ses getirdi. Bazı Yunanlılar, bakanlarının davranışına tepki gösterdi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Diplomasi

Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan Diplomasi Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500

Yorumlar (5)

Selim Güler:

Herkes böyle Reisin önünde egilecekler

123
51
yanıtYanıtla
atıf gül:

Cumhurbaşkanımız sonuçta şuan Başkomutanda . Yunan dişişleri Bakanı'da olması gerekeni yapmış.Resmi politik ilişkileri düzelmek içinde saygı göstermiş de olabilir ne var bunda.

133
14
yanıtYanıtla
Osmanlı evladı:

DÜNYA LİDERİ

90
35
yanıtYanıtla
A B:

Böyle kibirlenip mi Beyaz sayfa açacak acaba Yunanlılar, selamın ne gibi Zararı varsa değişikler

120
2
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Bir gece ansızın 1 haftalığına 10 adaniza para harcamak için gelebiliriz eyy Yunanistan

28
21
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title