Haberler

Sinan Sardoğan kimdir, nereli? Müge Anlı Sinan Sardoğan hapiste mi? Sinan Sardoğan tutuklandı mı?

Güncelleme:

Kayıp Arife Gökçe'nin arandığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında baş şüpheli olarak canlı yayına çıkan Sinan Sardoğan'ın yaşlı kadınlarla cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ortaya çıktı. Gündemde yer alan isim hakkında merak edilenler var. Arama motorlarında Sinan Sardoğan kimdir, nereli? Müge Anlı Sinan Sardoğan hapiste mi? Sinan Sardoğan tutuklandı mı? soruları aratıldı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ilginç dakikalar yaşandı. Programda son günlerde ele alınan konu kapsamında çok sayıda kadına tacizde bulunduğu iddia edilen Sinan Sardoğan'ın programda konuştuğu sırada ortalık bir anda gerildi. Merak edilenler arasında ise Sinan Sardoğan kimdir, nereli? Müge Anlı Sinan Sardoğan hapiste mi? Sinan Sardoğan tutuklandı mı? soruları yer aldı.

MÜGE ANLI SİNAN SARDOĞAN TUTUKLANDI MI?

Polis ekipleri, hakkında 23 adli işlem kaydı bulunan Sinan Sardoğan'ın kaldığı otel odasına gelerek, gözaltı kararını tebliğ ederek üst araması yaptı. Çocuğa cinsel istismar iddiasıyla gözaltına alınan Sardoğan, ters kelepçeli yapılarak emniyete götürüldü. O anları anbean kayda alınan Sardoğan, muhabirlerin "Arife Gökçe'ye ne oldu?" sorusuna "Bilmiyorum" cevabını verirken gözaltına alındığı için de korktuğunu söyledi. Hakkındaki taciz iddialarını her fırsatta yalanlayan ve savunmasıyla başta Müge Anlı olmak üzere herkesi sinirlendiren Sinan Sardoğan, geçtiğimiz günkü canlı yayında Anlı'nın kendisine hesap sorması üzerine gerilmişti. Anlı'nın tepkilerine sinirlenen Sardoğan, "Sinirlenirsen sinirlen ne yapacaksın? Bak Müge Hanım adamı sinirlendirme. Geçen 'beyninden kan getireceğim' diyordun niye getirmedin. Hadi getir" diyerek tepki göstermişti. Anlı ve Sinan Bey'in tartıştığı anlarda ise canlı yayındaki ses kısıldı. Avcılar'da 2018 yılında A.A. isimli çocuğun cinsel istismara uğramasıyla ilgili eşkal bilgileri ile birebir uyuşması ve yaptırılan teşhis sonucunda aynı şahıs olduğunun anlaşılması üzerine Sardoğan gözaltına alındı. Hakkında 23 adli işlem kaydı bulunan Sardoğan, Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİNAN SARDOĞAN NERELİ?

Müge Anlı'da konu olan Sinan Sardoğan Tokat, Almus'ludur.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (5)

Ceylin su Özgür:

Regting reyting para para makam şöhret için yoksul akıl hastası kimsesiz kimseleri harcıyorlar

4
1
yanıtYanıtla
Ceylin su Özgür:

Kimsesizleri korumak için kurulan kurumlar kimsesizlere sahip çıkmıyor kimsesizlerin yaptığı bütün devrimler boşa gitmiş çünkü kimsesizler yine kimsesiz yine sahipsiz

2
1
yanıtYanıtla
Ceylin su Özgür:

Fakirlik kimsesizlik zor insanlar kötü insanlara yem oluyorlar vah vah cumhuriyet bunun için kurulmadımı Fransız devrimi bunun için olmadım kimsesizleri yoksularında bir geleceği olsun diye hukuk adalet bunun için kurulmadımı sosyal devlet bunun için kurulmadımı kimsesizler için kurulmadı mı

2
1
yanıtYanıtla
Ceylin su Özgür:

Aileme söyleyeceğim kaybolursam beni TV de aramasınlar yoksa kayıp birken on olur reyting için

1
1
yanıtYanıtla
Ceylin su Özgür:

Ölsem kaybım olsa yemin ederim bu programlara çıkmam yoksa sülalecek rezil oluruz birde suçsuzken suçlu çıkarız iftiraya uğrarız bu kadar acının içinde birde psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalırız türkiyeye hedef gösterilir diye korkuyorum

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title