Haberler

Romanya'daki Türk Lezzeti Dristor Döner

ilandır
Güncelleme:

1999 senesinde Romanya'nın Bükreş kentinde Dristor Döner ve Kebap Restoranı olarak gıda sektörüne adım atan Pakcan ailesi o günlerden bugüne kalitesinden ve lezzetinden ödün vermeden eşsiz lezzetlerini misafirlerine sunuyor.

Romanya'nın popüler lezzet durağı haline gelen Dristor Kebap ve Dristor Döner restoranları, damak zevkine düşkün olan ve kaliteli servis ve kaliteli mekan tercih edenlerin ilk adresi olmuştur. Açıldığı günden günümüze kadar toplam 12 adet şubeye sahip olan Dristor Kebap ve Döner Restoranları özellikle Romanya'da çok sayıda kişiye de istihdam yaratmıştır.

Dristor Kebap Steakhouse restoranı, Romanya'da genellikle kalabalığın yoğun olduğu alanlarda konumlandırılmıştır. Dristor Kebap ve döner restoranlarının en seçkin AVM'lerinin bulunduğu lokasyonlarda konumlandırılması bir nevi bu alanlarda olan sirkülasyonun artmasını sağlamıştır. Gerek Kebap gerekse Döner restoranları olarak Bükreş'te konuklarına kaliteli ve eşsiz sunumlarla hizmet sunan Dristor restoranları her iki alanda da bir numara olduklarını Romanyalı misafirlere kanıtlamışlardır.

Türk mutfağının ve damak tadının vazgeçilmez lezzetlerinden olan döneri Romanyalılarla buluşturan Dristor Döner 1999 yılında kurulduğunda küçük bir dükkan olarak gıda sektörüne adımını atmıştır. Mustafa Pakcan oğulları Ahmet Uğur Pakcan ve Kazım Fatih Pakcan ile beraber bu sektöre adım attığında "et bizim işimiz" sloganıyla hareket etmiştir. O günlerden bugüne ise emin adımlarla ve kalitesini bozmayarak ilerleyen Pakcan kardeşler, Romanya'nın gıda sektöründe bir numara olmayı başarmıştır.

Döner ve Steakhouse alanında ülkenin devleriyle yarışan Dristor kebap ve Dristor Döner, çok sayıda ziyaretçiyi ev konforunda ağırlamaktan mutluluk duyuyor. Adeta her ziyaretçisini evlerindeymiş gibi güvende hissettirmeyi ve eşsiz lezzetleriyle büyülemeyi ilke edinen işletme, böylelikle en kalabalık lokasyonlarda dahi kendine yer bulabilmiştir.

Pakcan kardeşler, iki farklı işletmenin işletmeciliğini başarıyla sürdürmüş olup, restoran ve gıda sektöründe olan tüm gelişmeleri benimsemiştir. Romanya gelip Bükreş'te Türk Mutfağının eşsiz lezzetlerini eşsiz sunumlar eşliğinde deneyimlemek isterseniz Dristor Döner Restoranlarına şans vermelisiniz.

Esas tadın anılan tek yerde tadılması ve müşteri memnuniyeti açısından franchising tekliflerini kibar bir şekilde reddetmektedir.

Romanya Bükreş Advertorial Haberler Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title