Haberler

Otomobil Kamyonetle Çarpıştı 1 Ölü, 2 Yaralı

Akyazı İlçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonetle çarpışan otomobilin sürücüsü öldü, iki kişi de yaralandı.

Akyazı İlçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonetle çarpışan otomobilin sürücüsü öldü, iki kişi de yaralandı. Kaza saat 01.00 sıralarında Akyazı Yolu'nda meydana geldi. 28 yaşındaki Hayrettin Koçtaş idaresindeaki 41 K 2009 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Akyazı'dan aldığı ev eşyalarını Düzce'ye götürmek isteyen Şaban Kaya idaresindeki 34 JY 0297 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada otomobil hurdaya dönerken sürücü Hayrettin Koçtaş ile kamyonet sürücüsü Şaban Kaya ve eşi Binnur Kaya yaralandı. Yaralılara olay yerine gelen 112 ekibi müdahale etti. Hayati fonksiyonları duran otomobil sürücüsü Hayrettin Koçtaş 112 ekibinin müdahalesi ile yeniden kalbi çalıştırıldı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede yeniden duran kalbi bir daha çalıştırılamayınca hayatını kaybetti.

Kazada kamyonette sıkışan Şaban ve Binnur Kaya olay yerine gelen İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılarak önce Akyazı Devlet Hastanesi'ne buradan da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şaban Kaya Koçtaş Akyazı Düzce Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title