Haberler

Fahri trafik müfettişliği yapan Metin Akpınar ve Erman Toroğlu yaş sınırına takıldı

Güncelleme:

Fahri trafik müfettişliği yapan Metin Akpınar ve Erman Toroğlu, yeni yaş düzenlemesi sonucunda görevlerini bırakmak zorunda kaldı. Resmi Gazete'de yayınlanan yeni yönetmelikle birlikte, fahri trafik müfettişlerinin 70 yaşından büyük olmaması gerektiği belirtildi. Bu düzenleme sonucu, 79 yaşındaki Toroğlu ve 82 yaşındaki Akpınar'ın müfettişlik görevleri sona erdi.

Fahri Trafik Müfettişliği Görev ve Çalışma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Park yeri cezası yazma hakları kaldırılan fahri trafik müfettişleri, yönetmeliğe göre artık 70 yaşından büyük olmayacak. Fahri trafik müfettişi olan ünlü isimler Metin Akpınar ve Erman Toroğlu'nun getirilen yeni yaş düzenlemesinin ardından görevlerinin sona erdiği öğrenildi.

70 YAŞIN ÜZERİNDE OLAMAYACAKLAR

Uluslararası yol güvenliği uzmanı ve 10 yıllık fahri trafik müfettişi Tülay Korkmaz da, fahri trafik müfettişliğine 70 yaş sınırı getirildiğini söyledi. Kanal D Ana Haber'e konuşan Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tülay Korkmaz "Biz para karşılığı değil gönüllü olarak gördüğümüz cezaları yazabiliyoruz. Bunu devlet belirliyor bize. 70 yaş sınırı geldi ve artık senede 2 defa eğitim olacak. Buna katılmayanların müfettişliği iptal olacak. Kasti işlem varsa bunların da müfettişliği iptal oluyor" dedi.

Fahri trafik müfettişliği yapan Metin Akpınar ve Erman Toroğlu yaş sınırına takıldı

TOROĞLU VE AKPINAR YAŞ SINIRINA TAKILDI

Korkmaz daha sonra iki ünlü ismin fahri trafik müfettişliğinde yaş sınırına takıldığını söyledi. Bu iki ismin ise Erman Toroğlu ve Metin Akpınar olduğu öğrenildi. Korkmaz hem Toroğlu hem de Akpınar'ın kriterine takıldıkları için müfettişliği iptal edilen ünlüler arasında olduğunu belirtti.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Gündem

Erman Toroğlu Metin Akpınar Metin Akpınar Erman Toroğlu trafik Gündem Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir? Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi!
Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

500

Yorumlar (4)

Metin Yalcin:

Trafik polisleri bu fahri müfettişlerden çok daha insaflı, kaldırın bu fahri sistemi yerine polis alın hiç olmaz ise bir ailenin daha işsizlik problemi çözülsün ..

58
13
yanıtYanıtla
Mustafa Geldigitti:

Şu Fahri Trafik Müfettişliği zaten çok saçma bir uygulama. Gıcık olduğun sürücüye yaz cezayı, keyfine bak. Ama bir şey daha var: 70 yaşındaki adam bu işi yaşı nedeniyle yapamaz ama 80 yaşındaki adam milletvekilliği yaparak ülke yönetiminde söz sahibi olabilir. Çelişkiler ülkesi olduk.

30
3
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Araç sahiplerine tırstıkları için kimsenin gözünün önünde değil de gizli gizli yazıyorlar. Sürekli penceredeler...

28
4
yanıtYanıtla
İbrahim Coşkun:

Ne alaka kafasına göre ceza kesiyorlar adama ters baksan ceza keser

23
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title