Haberler

Bugün Adana'da yağmur var mı? Bugün Adana'da yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? 24 Mayıs Cuma Adana hava durumu!

Güncelleme:

Hafta sonu yağmur var mı? 25-26 Mayıs tarihlerinde hava durumu merak konusu oldu. Hafta sonu yağış bekleniyor mu, hava nasıl olacak soruları gündemde. Peki, Bugün Adana'da yağmur var mı? Bugün Adana'da yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? 24 Mayıs Cuma Adana hava durumu!

Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak ve hava durumu tahmini merak ediliyor. Meteoroloji'nin yağış uyarısının ardından Bugün Adana'da yağmur var mı? Sorusu merak edildi ve merak konusu oldu. Peki, Bugün Adana'da yağmur var mı? Bugün Adana'da yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? 24 Mayıs Cuma Adana hava durumu!

BUGÜN ADANA'DA YAĞMUR VAR MI?

Bugün Adana'da kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Saatlik hava tahminlerine göre, öğlen 12.00 ile 15.00 arasında sıcaklık 23°C olacak ve kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışlar görülecek. Nem oranı %71 olacak ve rüzgar hızı zaman zaman 29 km/sa'ya kadar çıkacak.

Öğleden sonra 15.00 ile 18.00 saatleri arasında da yağış devam edecek ve sıcaklık 21°C'ye düşecek. Bu saatlerde nem oranı %92'ye çıkacak ve rüzgar hızı 38 km/sa'ya kadar ulaşacak. Akşam saatlerinde, 18.00 ile 21.00 arasında yağış şiddetini biraz azaltacak ama gökgürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Sıcaklık 20°C olacak, nem oranı %93 olacak ve rüzgar hızı 23 km/sa'ya kadar düşecek.

Gece saatlerinde, 21.00 ile 24.00 arasında hava çok bulutlu olacak, yağış beklenmiyor. Sıcaklık 19°C, nem oranı ise %96 olacak ve rüzgar hızı 13 km/sa'ya kadar düşecek. Yarın da gökgürültülü sağanak yağışların devam etmesi bekleniyor.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Adana Adana Hava Durumu Gündem Yaşam Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title