Haberler

Bilal Erdoğan ve TÜRGEV'in Kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davaları reddedildi

Güncelleme:

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Bilal Erdoğan ve TÜRGEV tarafından açılan 100'er bin liralık iki tazminat davası reddedildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Bilal Erdoğan ve TÜRGEV tarafından açılan 100'er bin liralık iki tazminat davasının reddedildiğini duyurdu.

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜRGEV ve Ensar vakıfları üzerinden ABD'deki TURKEN Vakfı'na para aktarıldığı ve Erdoğan ailesinin bu ülkeye kaçacakları iddiasında bulunmuştu. Bunun üzerine TÜRGEV ve Bilal Erdoğan tarafından Kılıçdaroğlu'na iki ayrı tazminat davası açılmıştı.

DAVALAR REDDEDİLDİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Kılıçdaroğlu'nun 'yolsuzluk' ve 'usulsüzlük' eleştirileri nedeniyle Bilal Erdoğan ile Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) tarafından ayrı ayrı açılan iki tazminat davasının da reddedildiğini açıkladı.

Çelik'in paylaşımı şöyle: "7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun "yolsuzluk ve usulsüzlük" eleştirileri nedeniyle Bilal Erdoğan ve TÜRGEV tarafından ayrı ayrı 100.000'er TL istemli olarak açılan davalarda bugün kararlar çıktı. Her iki davayı da kazandık. Davalar reddedildi.. Mücadeleye devam..."

Bilal Erdoğan ve TÜRGEV'in Kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davaları karar

Kaynak: Haberler.com / Hukuk

Bilal Erdoğan Hukuk Politika Haberler

500

Yorumlar (5)

Osman Güven:

YA ARKADAŞ REDDEDİLİNCE KAZANILMIŞ MI OLUYOR :)

32
51
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Reddedilmesi demek, böyle saçma şey olur mu demektir, bunlarla mahkemeleri meşgul etmeyin demektir, bırakın da daha ciddi davalara kendimizi verelim demektir.

yanıt36
yanıt3
Metin Yalcin:

Hani hukuk yoktu bu ülkede, Mahkemelerimiz çalışıyor demek ki ..

23
37
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Sen işin sonuna bak... Seksenler dizisindeki başkomser Riza'nın dediği gibi hakimler haritadan yer bakıyorlar bile kendilerine.

yanıt40
yanıt16
sade vatandaş:

VAKTİ ZAMANINDA HZ ÖMER HİÇ BİR ZAMAN HALKININ MALINA EL UZATMADI HARAM İSRAF ŞATAFATTAN UZAK DURDU KURSAĞINDAN HARAM LOKMA GEÇMEDİ EMANETE HİYANET ETMEDİ DAİMA ADALETLİ OLDU ZALİMLERDEN DEĞİL MAZLUMLARDAN YANA OLDU

51
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title