Haberler

Xbox Series X Mini Buzdolabı piyasaya sürüldüğü ilk dakikalarda tükendi

Güncelleme:

Microsoft'un Xbox Series X şeklindeki mini buzdolabı geçtiğimiz günlerde yurtdışında siparişe açıldı. Xbox mini buzdolabı satışa çıktıktan birkaç dakika sonra hemen tükendi.

Microsoft, Twitter'daki potansiyel alıcılara göre 15 dakikadan daha az bir zaman içinde tükenen ilk ön sipariş dalgasını 19 Ekim'de yayınlamıştı. Xbox Series X konsolundan modellenene mini buzdolabının yurtdışı fiyatı 99,99 dolar / 89,99 sterlin'e satıldı ve stoklar tükendi.

eBay'de Xbox Series X Mini Buzdolabı, 200 doların üzerinde fiyatlı mini buzdolabı için birden fazla liste çıktı. Birçok kişi aldığı veya stokladığı mini buzdolabını açık arttırma sitesi eBay'de iki, üç katı fiyatına satışa koydu.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

Xbox Series X mini buzdolabı, konsolun 2019'da ortaya çıktığından beri, internetin Series X'in buzdolabına benzerliğini hemen fark etmesinden bu yana internette akım olmuştu. Geçen yıl, Microsoft tam boyutlu bir Xbox Series X buzdolabı çıkarma fikrini ortaya attı. Bu yılın başlarında Xbox, Series X mini buzdolabını insanların evlerine koyabilmesi için gerçeğe dönüştürdü.

Xbox Series X Mini Buzdolabı piyasaya sürüldüğü ilk saatlerde tükendi

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

xbox Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title