Haberler

Taksicilerin kendilerini aklama oyunu! "1 milyon 800 bin TL'yi sahibine teslim ettik" hikayesi palavra çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da bir taksicinin bagajında bulduğu 1 milyon 800 bin TL'yi sahibine teslim ettiği şeklindeki olay, yalan çıktı. Son dönemde müşteri seçmeleri ve vatandaşlara yönelik kötü muameleleri nedeniyle eleştirilen taksicilerin bu yolla kendilerini aklama hesabı yaptıkları belirtildi.

Taksicilerin son dönemde müşteri seçmeleri ve çeşitli suçlara karışmaları, vatandaşın sabrını taşırdı. Vatandaşlar, İstanbul'da artık içinden çıkılamaz bir hale gelen taksi sorununa çözüm isterken, taksiciler de yaptıklarına karşı kendilerini yalanla aklama yolunu seçti. Sarıyer'de bir vatandaşın unuttuğu 1 milyon 800 bin TL'nin taksiciler tarafından sahiplerine teslim edildiği olayı, büyük bir yalan çıktı.

"İNSANLIK ÖLMEDİ" DEMİŞLERDİ

Demirören Haber Ajansı'nın servis ettiği haberde; valiz sahibi, "Çantamı kaybetmiştim. Arkadaşlar çantamı bulmuş. Eksiksiz bütün eşyalarım içinde. 300 bin lira burada, 150 bin dolar da burada. Kendisine teşekkür ediyorum. Tüm taksici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu iyiliği yaptıkları için, kısa zamanda parayı buldular, kendilerine minnettarım." dedi. Yaşanan bu olay sonrası duraktaki taksiciler peş peşe açıklamalar yaparak, 'İnsanlığın ölmediğini' söyledi.

"ARKADAŞLAR DUYARLI OLSUN, HELAL KAZANSIN"

Taksi durağı yöneticisi Orhan Aydoğdu, "Tutanakla parayı kendisine teslim ettim. Teşekkür etti gitti. Ne iş yaptığını bilmiyorum. Almancıymış kendisi. Adam bayağı kendinden geçmiş, kendini kaybetmiş bir durumdaydı. Parayı görünce yani çanta bulununca adam bayağı bir ferahladı. Çok teşekkür etti. Yani 'sizin gibi insan kalmış mı' diye konuştu. Hatta bir miktar para teklif etti, almadım ben kesinlikle almadım. Bizim taksilerde genelde böyle şeyler kalıyor. Arkadaşlar duyarlı olsun. Yani helal kazansın." şeklinde konuştu.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Ancak yaşanan bu olayın taksicilerin imajını düzeltmek için çektiği kurgu bir video olduğu ortaya çıktı. Show TV ekranlarında yayınlanan Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun sunduğu 'Bu Sabah' programında olayın üstüne gidildi ve gerçek öğrenildi. Valizini unuttuğu iddia edilen kişi, programa telefonla bağlanarak yaşanan olayın kurgu olduğunu söyledi. Şahıs, "Videonun çekildiğinden bile haberim yoktu. Herhangi bir şekilde kaybolmuş bir param yok. Bulunmuş bir param da yok. Ben gurbetçi değilim, Almanya'ya da gitmedim. Olay tamamen kurgu." dedi.

Taksinin bagajında 1 milyon 800 bin lira unutulduğu haberi yalan çıktı

TAKSİCİ KENDİNİ TUVALETE KİLİTLEDİ

Bu Sabah ekibi de olayın yaşandığı durağa giderek taksicileri köşeye sıkıştırdı. Muhabirin zor soruları karşısında kaçacak yer arayan taksici, kendisini tuvalete kilitledi. Muhabirin, "Talimatı kim verdi?" sorusu üzerine söz alan taksici, "Onu söylemek zorunda değilim." şeklinde cevap verdi. Durağa gelen bir diğer taksici de soruları yanıtlamak yerine bölgeden uzaklaşmayı tercih etti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (14)

Hasan Özer:

Yalan dolanla kendinizi aklamaya çalışacağınıza adam gibi işinizi yapında millet sizi aklasın,bu memleket bu kadar çakal zihniyetle iyi ayakta duruyor ya

62
5
yanıtYanıtla
Fatih Ergün:

İstanbul Büyük şehir belediyesinin 5000 taksi plakası çıkarmasını sonuna kadar destekliyorum hem istihdam hem kalite artar taksiciler dolmuş gibi nereye gidiyorsun diye soruyorla 1 saat beklediğim oldu

60
7
yanıtYanıtla
Rahim Çalış :

BU TAKSİCİLER 10 LİRA FAZLA KAZANICAM DİYE SENİ TERS ÇIKMAZ SOKAKLARA SOKUP YOLU UZATIR NEYMİŞ MİLYONLUK PARAYI İADE ETMİŞLER. YAV MADEM ÇOK DÜRÜSTLER KISA MESAFE YOLCUSU ALSINLAR. TAKSİMETREDE ÜÇ KAĞIT YAPMASINLAR YOKSA TAKSİLERE BİNMEYELİM GÖRSÜNLER GÜNLERİNİ TÜM TURİSTLERİ DOLANDIRANDA BUNLAR

62
4
yanıtYanıtla
o zen:

İstanbulluların taksicilere güveni Sıfır. Acil çözüm bekliyoruz. Taksicilere yalvarmaktan bıktık usandık. Hergün dolandırıcılık haberleri. 2-3 Plaka ağası oturdukları yerden ohh zenginliğine zenginlik katacak diye halk perişan oluyor

54
1
yanıtYanıtla
Fakır:

turistleri dolandıran, yolculardan fazla para alan bu camianın böyle birşey yaptığını duyunca şaşırdıydık. meğer yalanmış tam gaz soyguna devam, vurguna devam

50
3
yanıtYanıtla
sedat :

Nedense hiç şaşırmadım.

49
1
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

Sabıkalı mesleği, ne bekliyorsunuz ki!

33
7
yanıtYanıtla
Arif Zehir :

Maalesef taksiciler işi çığırından çıkarmış durumda. Geçtiğimiz yaz Antalya da yaşadığım taksi krizinden sonra yazıklar olsun hepsine. Bu kadar terbiyesizlik ahlaksızlıkta olamaz.

32
3
yanıtYanıtla
ALI CEBI :

YILLAR ÖNCE ( 1960 ) HALAMIN OĞLU BİSİKLETÇİ MUSTAFA LAKABI İLE TAKSİM - SARIYER ARASI DOLMUŞ YAPAR VE BİSİKLET KİRALARDI, TAMİR EDERDİ. BİR GÜN ONA BEŞİKTAŞ - YILDIZ CADDESİNDE FRENİ PATLAMIŞ VE BELEDİYE OTOBÜSÜNE ARKADAN VURMUŞ OLARAK RASTLADIM. ÇOK DÜRÜST İNSANDI. SONRA ALMANYA YA AİLESİ İLE İŞÇİ OLARAK GİTTİ. BEN İNGİLTEREDE OKUMAK İÇİN BULUNURKEN ONUN VEFATINI DUYDUM. ONUN ZAMANINDA ONUN KİŞİLİĞİNDE VE İYİ İNSAN OLMAYANLAR SARIYER TAKSİ DURAĞINDA BARINAMAZDI. ALLAH RAHMET EYLESİN.

22
3
yanıtYanıtla
Aytaç :

Sağlık bakanlığı önce çok iyi yönettiği pandemiyi şuan yonetemiyor.ben delta virüsüne yakalandım.esim e diyorlar ki 5 gün çalış ,sonra test ver.bu nasıl kafa ,nasıl mantık anlayamadım.iki aşı olmama rağmen ,ağır geçiriyorum.kapiya doktor gelecek size ilaç verecek ona soru sorabilirsiniz dedi .kapıya gelen bayan ben doktor değilim.dedi.ilaci bıraktı gitti.Boyle olmamalıydı.

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title