Haberler

Acı haberin ulaştığı Elazığlı şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı

Güncelleme:

Özel Harekat Polisi Cihat Şahin, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde PKK/PYD terör örgütünce yapılan saldırı sonucu şehit düştü. Evli ve 3 ile 7 yaşlarında iki çocuğu olan 34 yaşındaki şehidin, acı haberinin ulaştığı Elazığ'daki baba evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde zırhlı araca PKK/PYD terör örgütünce güdümlü füzeyle saldırı düzenlendi. Hain saldırıda 2 özel hareket polisi şehit oldu, 2 polis yaralandı.

BABA EVİNİN BULUNDUĞU SOKAĞA TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Şehit olan Cihat Şahin'in acı haberi, Elazığ'ın Kırklar Mahallesi Ögün Sokak'ta ikamet eden ailesine yetkililer tarafından sağlık ekiplerinin eşliğinde verildi. Acı haberin verilmesinin ardından şehidin baba evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Terör saldırısında şehit olan 34 yaşındaki Özel Harekat Polisi Cihat Şahin'in evli ve 3 ile 7 yaşlarında iki çocuğunun olduğu öğrenildi.

Acı haberin ulaştığı Elazığlı şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı

BAKAN SOYLU ŞEHİTLERİN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kahraman Özel Harekat Polislerimiz Cihat Şahin ve Fatih Doğan, Fırat Kalkanı Bölgesi Mare'de, Tel Rıfat Bölgesi'nden PKK-PYD'nin güdümlü füze saldırısıyla Şehit edildiler. Şehitlerimizin ailelerine, Milletimize, Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title