Haberler

5 tane kaplanın arasına köpeği bıraktılar! Sonrasında olanlara kimse inanamadı

Güncelleme:

Hayvanat bahçesinde aynı kafese bırakılan kaplanlar ve köpeğin hikayesini duyanlar kulaklarına inanamadı. Görüntülerde kaplanların köpeği parçalaması bekleniyor ancak tam tersi oluyor. Bunun nedeni ise annelerini kaybeden kaplanlara, küçüklüklerinden itibaren videodaki köpeğin sahip çıkması. Kaplanlar ve köpek arasındaki bu hikayeyi duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Sosyal medyada viral olan bir video, günün en çok konuşulanları arasına girdi. Pozitif adlı sosyal medya hesabından yayınlanan videoda, aynı kafeste yaşayan kaplanlar ve köpeğin hikayesi yer alıyor. Hayvanat bahçesini ziyaret etmeye gidenler, kaplanların köpeğe saldıracağı korkusu ile görüntüyü izlerken, asıl hikayeyi duyunca hem şaşkınlık hem de mutluluk yaşadılar.

KAPLANLARA ANNELİK YAPTI

Kaplanların genelde vahşi oldukları bilinir. Ancak bu videoda kaplanların oldukça uysal oldukları görülüyor. Çünkü karşılarındaki köpek, onların düşmanı değil aksine anneleri. Küçüklüklerinde anneleri tarafından terk edilen kaplanlara görüntüdeki köpek tarafından sahip çıkıldı.

KÖPEK BİR HAYLİ YAŞLI

Görüntülerde kaplanların, köpeğin yanına giderek başlarını okşadığı görülüyor. Ancak köpeğin tepkisiz kaldığı izleniyor. Bunun nedeni ise köpeğin, kaplanların küçüklüğünde sürekli başlarını okşaması. Fakat köpek bir hayli yaşlı olduğundan çocuklarının bu eylemine karşılık veremiyor.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Hayvanat Bahçesi Sosyal Medya Yaşam Haberler

500

Yorumlar (1)

ali cik:

Hayvanları doğal alanlarına salı verin; hayvanları tutsak edenlere lanet olsun !

99
14
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title